Her şey iki küçük kızının önünde oldu!

Polis tarafından cinnet getirdiği belirtilen adam, bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada karısı ve kızını boğazını keserek öldürdü. Dehşetin detayları ise komşuların ve küçük çocukların ifadeleriyle ortaya çıktı.

Her şey iki küçük kızının önünde oldu!

Öğlen saatlerinde komşularının evinden gelen çığlık seslerinin ardından polise durumu bildiren komşular yaşanan dehşeti ortaya çıkardı. Henüz polis olay yerine gelmeden önce evden kaçak iki küçük kız ise yaşadıkları travmayla birlikte en acı cümleleri söyledi: Annem iyi değil çünkü babam onu boğazından bıçaklıyor.

Adının Marcin Zdun olduğu açıklanan adam henüz belirlenemeyen bir sebeple evde eşiyle tartışmaya başladı. Ardından eline geçirdiği bıçakla önce karısının boğazını kesti. Ardından ise 18 yaşındaki kızına da aynısını yaptı. O sırada evde bulunan iki küçük kız ise korkudan dışarıya kaçarak canlarını kurtardı.

18 yaşındaki Niloleta Zdun, polis ve sağlık görevlileri eve geldiğinde henüz hayatını kaybetmemişti. Hemen ambulansla hastaneye kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Adamın eşi Aneta Zdun'un ise olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Küçük çocuklar dehşeti yaşadı

Olay esnasında evden çıkmayı başaran iki küçük kız ise ilk ifadelerinde komşularına acı dolu sözler söyledi. Annelerinin iyi olmadığını çünkü babalarının annelerini boğazından bıçakladığını söyleyen küçük çocukların bu sözlerinden yaşanan tüm dehşete tanık oldukları anlaşıldı.

Mahalle sakinleri çok sayıda çığlık sesi duydukları için durumu polise bildirdiklerini ifade ederek, komşularının normalde çok gürültü yapan insanlar olmadıklarını söyledi. Polonyalı bir aile oldukları ifade eden Zdun'ların Salisbury'de uzun süredir ikamet ettiği ve cinnet getiren adamın Tesco'da çalıştığı kaydedildi.

Olaydan kısa süre yakalanan adam gözaltına alınmasının ardından tutuklandı. İlk günü komşularının evinde geçiren küçük çocuklar ise sosyal hizmetler tarafından koruma altına alındı.