Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay annesini çıldırttı: Böyle zenginliğin içine s...

Çocuklar Duymasın'da Havuç karakteriyle tanıdığımız Furkan Kızılay, annesi ile lüks aracında video paylaştı. Videoda annesi o kadar kızdı ki "Böyle zenginliğin içine s..." diyerek bağırdı.

Çocukluğundan itibaren ekranlarda büyüyen, Çocuklar Duymasın'da Havuç karakterine hayat veren Furkan Kızılay, lüks arabalara merakıyla biliniyor. Hızdan çok korkan annesini arabaya bindiren Kızılay çektiği video ile gülmekten kırdı geçirdi. Annesinin korkudan küfürler etmesi dikkat çekti. 

BÜYÜK KORKU YAŞADI

Geçtiğimiz günlerde hızdan korkan annesini Ferrari'ye bindiren Furkan  Kızılay video paylaştı. Caddeye çıkınca gerilen anne Mine Kızılay zor anlar yaşadı. Her saniye korkusu artan Mine Kızılay oğluna kızmaya başladı.

KÜFÜRLER YAĞDIRIP İNMEK İSTEDİ

"Ay sütte çok vermedim ama haram zıkkım olsun" diyerek izleyenleri güldüren anne Kızılay oğlunun arabayı sürdüğü sıralarda inmek de istedi.

Aracın içinde "İmdat" diye bağıran Furkan Kızılay'ın annesi sonunda elleri titreyerek araçtan indi. "İmdat kurtar beni" diyerek bağıran Mine Kızılay oğlunun yüzüne tükürerek araçtan indi ve "Böyle zenginliğin içine..." diyerek de isyan etti ve küfürler savurdu.