Rıza Kocaoğlu Yüsra Geyik'le aşk iddiası hakkında konuştu

“Çukur” dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu, “Arka Sokaklar”In Zeliş’i Yüsra Geyik’le aşk yaşadığı iddiası hakkında ilk kez konuştu.

Çukur” dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu’nun eski rol arkadaşı Hazal Subaşı’ndan ayrıldıktan sonra “Arka Sokaklar”In Zeliş’i Yüsra Geyik’le yakınlaştığı öne sürülmüştü. Arkadaş ortamında tanışan ikiliden Yüsra Geyik’in Kocaoğlu’nu etiketleyerek çektiği fotoğrafı story sayfasından yayınlaması da iddiayı güçlendirdi. Aynı gece Yüsra Geyik ile Rıza Kocaoğlu beraber görüntülendi.

Kocaoğlu’nu evine bırakırken kameraların görüntü aldığını fark edince çok şaşıran Yüsra Geyik, jet hızıyla aşk iddiasını yalanladı ve “Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum. Çünkü oldukça kesin ifadelerle hızlıca yayılıyor. Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim” dedi.

Öte yandan ikili geçen hafta sonu yine arkadaş ortamında bir araya geldi. Rıza Kocaoğlu hafta başı oturduğu semt olan Cihangir’de kameralara takıldı ve Yüsra Geyik’le hakkında çıkan aşk haberiyle ilgili ilk kez konuştu.