Özcan Deniz'in eski eşinin iddiası görümcesini çıldırttı: Attığın çamurun izi kalmaz

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. 2 yaşında Kuzey adında bir oğulları olan eski karı kocanın velayet davası sürüyor.

Geçen hafta oğlundan haber alamadığını belirterek savcılığa koşan Özcan Deniz, beraber “Senkron” adlı bir de internet dizisi çektiği eski eşinin “kötü niyetli anne sendromu” anlamına gelen medea kompleksine sahip olduğunu iddia etti ve "Benzer durumlar yaşayanlar lütfen bu medea kompleksini internetten, YouTube'dan okuyup izleyip araştırın. Türkiye, bu hastalığa kapılmış kişiler yüzünden enkaz çocuklar ülkesine döndü" dedi.

Özcan Deniz’in kendisine ait villada ikamet eden eski eşini güvenlik kameralarından düzenli olarak izlediği ve gece yarısı hiç tanımadığı bir kadının oğlunu evde getirdiğini görünce panik olduğu ortaya çıkmıştı.

Öte yandan Feyza Aktan’ın oğlunun Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz’ı darp ettiği iddiası gündeme gelmişti. Feyza Aktan iddiaları reddederken bakıcının darp izlerini Özcan Deniz’in “Senkron” dizisinde de rol verdiği makyaj sanatçısı kardeşi Sibel Semerci’nin yaptığını öne sürmüştü.

Feyza Aktan’ın bakıcıya darp makyajı yapmakla suçladığı Sibel Semerci, Bakırköy 1. Aile Mahkemesi’nden uzaklaştırma kararı aldırdı. Aktan, 2 ay boyunca eski görümcesi hakkında hakaret, tehdit, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

Sibel Semerci elinde Feyza Aktan’ın bakıcıyı darp ettiğini ispatlayacak delillerin olduğunu belirtti ve şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Bu kez çamur atıyorsun ama izi kalmayacak. Bu hanımefendinin hedeflerine ulaşabilmek için sunturlu yalanlarını ve iftiralarını hayasızca sıralarken ne kadar soğukkanlı ve şuursuz olduğunu görebilmeniz adına, avukatımda bulunan darp olayının ses ve görüntü kaydını yasal süreçler tamamlandıktan sonra basınla da paylaşacağım.

Halihazırda devam etmekte olan başka davalara etki etmemek adına bu delilleri şimdilik saklı tutmayı uygun buluyoruz. Olay anına ait darp edenin kendisi olduğunu kanıtlayacak olan "tüm kayıtlar" ve şahitlerin isimleri avukatlarıma teslim edilmiş olup yasal işlemler avukatlarım aracılığı ile başlatılmıştır.”

Öte yandan Özcan Deniz annesi Kadriye Deniz’in doğum gününde eski eşi Feyza Aktan’a göndermede bulundu ve şu satıları yazdı:

“Babam hayatı yakalamak için dışarıya çevirdi yüzünü, sen ise kucağında 6 çocukla içeride, doğunun coğrafyası gibi sert zorluklarla baş başa bırakıldın. Senin yaşadıklarından tek bir ânı, senin hayat boyu sahip olamadığın her şeye sahip bu yeni yetme şımarıklardan herhangi birine yüklesek adlarını unuturlar. Sözlükte ki "anne" tanımına sen ve senin gibi, kendi çıkarlarını ve hırslarını evlatlarının önüne koymayan anneleri yazmalılar”