Cuma gününe aman dikkat! Dengeler altüst olacak: Her dediği çıkan astrolog Aycan Balan'dan burç yorumları...

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

26 Ağustos Cuma günü iletişimin gezegeni olan Merkür, Terazi burcundaki transitine başlayacak. Bu süreç boyunca zihnimizi ilişkiler daha fazla meşgul edecektir. Bunun yanı sıra empati yeteneğimiz de artacağı için ikili iletişimlerimizde olayları karşı tarafın bakış açısı ile değerlendirmeye de daha yatkın olacağız. Aynı zamanda ilişkilerimizde daha diplomatik tavırlar sergileyebiliriz. Global bazda ise, hak, hukuk ve adalet konuları ön plana çıkacaktır. Ülkeler arasındaki diplomatik görüşmeler ve anlaşmalar gündemde olabilir. Kadın haklarına yönelik yeni yasa tasarıları yapılabilir.

27 Ağustos Cumartesi günü Başak burcunun 4 derecesinde bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay enerjisi ile birlikte, işçiler ve sendikaları ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Aynı zamanda hastaneler ve sağlık çalışanları ile ilgili konular da gündemimizde olacaktır. Sağlık koşulları ile ilgili yeni girişimler meydana gelebilir. Tarım ve hayvancılık sektörü ile ilgili yeni kararlar da alınabilir. Bireysel bazda ise, günlük rutinlerimize yeni düzenlemeler getirebiliriz. Sağlıklı beslenme düzeni oluşturmak ve rejime başlamak için de oldukça uygun etkiler mevcut. İş hayatımıza yeni düzenlemeler getirmek, iş başvuruları yapmak veya kendi işimizi açmak için harekete geçebiliriz. Sağlık kontrolleri yaptırmak, evcil hayvan sahiplenmek için de gökyüzü bizleri destekliyor olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz meşgul edecektir. İkili ilişkilerinizde sorunlarınızı masaya yatırarak çözümler üretebilirsiniz. Ayrıca ortaklı bir işe imza atabilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, çalışma hayatınıza ve günlük rutinlerinize yeni düzenlemeler getirebilir, iş değişikliği yapabilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, iş arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz hız kazanacaktır. Onların desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda yapacağınız değişimler için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, aşk hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan Boğa burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Aynı zamanda yeni bir hobiye başlayabilir veya var olan hobinizi mesleğe çevirmek için harekete geçebilirsiniz. Haricen, çocuk sahibi olmak isteyen Boğa burçları da Yeni Ay enerjisinden olumlu bir şekilde faydalanabilirler.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu dönem ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilir, ilişkinizde olan sorunlara kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onları ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir ve gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.  Ebeveynlerinizin sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi ailevi konularınız meşgul edecektir. Aileniz ve ebeveynleriniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Taşınma ve evinizi yeniden dekore etme kararı alabilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, yeni eğitimlere başlama kararı alabilir, yeni iş ve projelere imza atabilir, seyahat programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevreniz ve kardeşlerinizin sorunları ile uğraşmak durumunda da kalabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi daha verimli kullanmaya başlayacaksınız ve iletişim diliniz daha fazla kuvvetlenecektir. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Yeni eğitimlere başlayabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, finansal konularınızda yeni atılım ve başlangıçlar yapma motivasyonunuz artacaktır. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilir, finansal konularınıza yeni düzenlemeler getirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, gelirlerinizi arttırmak için ortaklı iş ve projelere imza atabilirsiniz. Giyim kuşam ve güzellik ürünlerine daha çok para harcayabilirsiniz. Hafta sonu sizin burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kendinizi geliştirmek adına her türlü konuda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Merkür’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem içine gireceksiniz. Zihninizi daha çok kendinizi ilgilendiren konular meşgul edecektir. Bu dönemi kendiniz ile ilgili yapacağınız değişikliklerin kararını alarak geçirebilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konuları daha çok sorgulayabilirsiniz. Psikolojik destek almaya karar verebilirsiniz. Ayrıca kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilirsiniz. Uykusuzluk sorunlarına da dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, bilinçaltınız çok daha aktif bir şekilde çalışacaktır. Kendinizi biraz dış dünyadan izole ederek hayata geçirmek istediğiniz fikir ve projelerin üzerine yoğunlaşacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile birlikte yeni iş ve projelere başlama kararı alabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız gelirlerinizi arttırmak için fikir ve projeler üretebilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir dönem içine gireceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyer planlamanızda yön değişimleri yapabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak veya iş değişikliği yapmak için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi iş ve kariyer konuları meşgul edecektir. Bu dönem işinizi ilgilendiren konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca ticaret hayatına atılabilir, yeni işlere imza atabilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işlere başlayabilir, seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda hukuksal konularınızda ön plana çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabilir, işinizi ilgilendiren konularda internet üzerinden reklamlar verebilir ve kendinizi daha fazla tanıtma fırsatı yakabilirsiniz. Ayrıca yeni eğitim ve seyahat programları da yapabilirsiniz. Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ortak gelirler, miras, kredi ve borçlar konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ortak gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Merkür’ün Terazi burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız zihninizi daha fazla meşgul edebilir. Ortaklı işlere başlayabilir, ortak gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Başak burunca meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ön plana çıkacaktır. Ortaklı bir işe veya projeye imza atabilirsiniz. Bekar olan Balık burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam eden Balık burçları ise evlenme kararı alabilirler