Cumartesi gününe dikkat! Astrolog Aycan Balan yazdı: Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burç yorumları..

Astrolojik açıdan oldukça yoğun etkiler altında olacağımız bir hafta bizleri bekliyor. 5 Eylül Pazartesi günü aşkın ve güzelliğin gezegeni olan Venüs, 23 Eylül’e kadar kalacağı Başak burcundaki transitine başlayacak. Bu dönem içerisinde ilişkiler ve aşka olan bakış açımız oldukça değişecektir. Özellikle ikili ilişkilerimizde mükemmel olan ilişkiyi arama ve fedakarlık yapma temaları ön plana çıkacaktır. Karşı tarafa sevgiyi gösterme şeklimiz, fedakarlık yapmak, yardım etmek, faydalı olmak ve karşı tarafı mutlu etmek üzerine kurulu olacaktır. Venüs’ün Başak burcundaki seyrinden daha çok Oğlak, Boğa ve Başak burçları olumlu yönde etkilenecektir.

Cumartesi günü Dolunay meydana gelecek
10 Eylül Cumartesi günü, Balık burcunun 17 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay anında Yay burcu yükselecek ve iletişimin gezegeni olan Merkür ise durağan pozisyonda olacak. İlişkiler, ortaklıklar ve iletişim ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İletişimde, yaşanacak her türlü aksaklıklar ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır. Neptün’ün Dolunay derecesine yakın olması, net olmayan durumlarla muhatap olacağımızı anlatırken, aynı zamanda hayal kırıklıkları ve aldanmalara karşı da dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Sezgilerimizin ve sanatsal yeteneklerimizin oldukça artacağı bu Dolunay enerjisinde şifa çalışmaları yapmamız ve hayal ettiğimiz konular için harekete geçmemiz oldukça uygun olacaktır. Aynı zamanda yardımlaşma ve affetme temaları da oldukça ön planda olacaktır.

Akışa bırakmak ve ilahi plana teslim olmak en doğru davranış şekli olacaktır
Net olmayan ve belirsiz olan her türlü konuyu akışa bırakmak ve ilahi plana teslim olmak en doğru davranış şekli olacaktır. Global bazda ise, sıvılar ve denizlerden gelebilecek her türlü konular ön planda olacaktır. Haricen, zehirlenmeler ve boğulmalara karşı da dikkatli olmak faydalı olacaktır. Teknolojik konular ile ilgili aksaklıklar yaşanabilir. Trafik ve deniz kazaları da gündem içerisinde olabilir. Bunun yanı sıra, hak, hukuk, adalet, eğitim, basın yayın ve yabancı ülkeler ile olan ilişkiler ön plana çıkabilir. Eğitim sisteminde yapılacak değişimler, öğretmenler ve gazetecileri ilgilendiren konular gündemimizde olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz oldukça olumlu etkiler altında olacaktır. İşinizi ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zam ya da terfi almak gibi durumlar söz konusu olabilir. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, rüyalarınız oldukça hareketlenecektir. Bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Partnerinizin işini ilgilendiren konular da gündeminizde olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta Başında Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bekar olan Boğa burçları bu dönemde bir ilişkiye başlayabilirler. Bunun yanı sıra çocuklarınız varsa onları ilgilendiren konularda güzel haberler alabilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz ön planda olacaktır. Arkadaşlarınız ile olan iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalar ve yaşanması olası negatif durumlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.
  
İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, aileniz ile daha çok vakit geçirmek isteyebilir, evinizi yeniden dekore etme kararı alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, kariyer hayatınızı ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Kariyer planlamanızda yön değişimleri yapabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda yaşayacağınız belirsiz durumlar biraz canınızı sıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Eğitimler ve seyahatlere para harcayabilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, hukuksal konularınız ve yurt dışı bağlantılı işleriniz ön plana çıkabilir. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız ön planda olacaktır. Gelirlerinizi artırmak için harekete geçebilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, ortak kazanımlar, vergi, nafaka ve miras konularınız gündem içerisinde olabilir. Bu konularda net olmayan durumlar ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir döneme gireceksiniz. Hem ilişkiler hem de finansal konularınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuda vereceğiniz kararları dikkatlice düşünmek sizler için faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, ilişkilerde biraz geri planda kalma isteğiniz artabilir, bu dönem hayatınızda bir kadının desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, işinizi ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Bu konular ile ilgili belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konularda da dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında Venüs’ün Başak burcunda girmesi ile birlikte, oldukça sosyalleşeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu dönem yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Arkadaş çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başından Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Yeni iş başvuruları yapabilir, kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Bu dönem kariyer planlamanızda bir kadının desteğini alabilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, aileniz ile daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlığını ilgilendiren konular gündeminizde olabilir ve taşınma kararı alabilirsiniz.
 
 Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında Venüs’ün Başak burcunda girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işlerinizde ve hukuksal konularınızda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Sosyal medyada yapacağınız işlerden olumlu dönüşler alabilirsiniz. Ayrıca seyahat, eğitim ya da sosyal medya aracılığı ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında Venüs’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazançlarınızda artışlar söz konusu olabilir. Beklediğiniz bir mirası veya alacaklı olduğunuz bir borcu tahsil edebilirsiniz. Yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Hafta sonunda Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, finansal konularınız ön planda olacaktır. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz gereken zamanlar içindesiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında Venüs’ün Başak burcunda girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu dönem yeni bir ilişkiye başlayabilir veya evlenme kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı işlere imza atabilir ve bu konularda gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Hafta sonunda sizin burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile, hayatınıza yeni bir yön verme kararı alabilirsiniz. Hayat planlamanızda ne istediğinize karar verip harekete geçme kararı alabilirsiniz.