Dalgalanmalar yaşanabilir! Gergin açı etkisini gösterecek: Astrolog Aycan Balan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burç yorumları

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haber alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
Hafta genelinde retro pozisyonda olan Merkür ile Jüpiter arasında oluşan gergin açı etkisini gösterecek. Hafta sonuna doğru etkisini çok daha yoğun bir şekilde hissedeceğimiz bu açı, bizleri iletişim konusunda zorlayacaktır. Merkür’ün de retro pozisyonda olmasından dolayı iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmamız faydalı olacaktır. Olası tartışmalardan uzak durmalı, haklılık iddiasında bulunmamalı, olayları ve konuları fazlası ile büyütmemeye özen göstermeli ve ön yargılardan uzak durmalıyız. Bu görünüm finansal konularda da bizleri zorlayabilir. Harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen göstermemiz faydalı olacaktır. Global bazda ise, eğitim ve hukuksal konular ön plana çıkabilir, basın yayın, gazeteciler ve öğretmenleri ilgilendiren durumlar ile ilgili kararlar alınabilir. Para piyasalarında da dalgalanmalar yaşanabilir.

16 Eylül Cuma Günü, Venüs ve Mars arasındaki gergin açı ilişkilerde bizleri zorlayabilir. Partnerlerimizle olası tartışmalardan, ilişkimiz ile ilgili konularda ani kararlar almaktan uzak durmamız faydalı olacaktır. 17 Eylül Cumartesi günü, Güneş ve Neptün arasında gergin bir açı meydana gelecek. Kafa karışıklığı yaşayabilir, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanabiliriz. Belirsiz, net olamayan ve önümüzü göremediğimiz durumlar canımızı sıkabilir. Dalgınlık, unutkanlık ve uyku sorunları yaşayabiliriz. Global bazda ise, hava muhalefetindeki değişimler, yağışlar ve sis vb gibi durumlar yaşanabilir. Deniz ulaşımında aksaklıklar meydana gelebilir. Zehirlenme gibi durumlara karşı dikkatli olmamız faydalı olacaktır. Bu açıyı en olumlu şekilde kullanmanın yolu ise, sezgilerimize kulak vermemiz, meditasyon çalışmaları yapmamız, ilham ve sezgiler yolu ile gelen bilgiler doğrultusunda hareket etmemiz, sanatsal faaliyetlere yönelmemiz daha doğru olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda tartışmalardan uzak durmaya ve bu konular ile ilgili ani kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru, trafikte dikkatli olmalısınız ve sağlığınızı ilgilendiren konulara özen göstermelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda belirsiz ve net olmayan durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında, çalışma arkadaşlarınız ile yaşanması olası gerginliklerden uzak durmanız faydalı olacaktır. İşinizi ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Spor yapmak ve sağlıklı beslenmeye başlamak için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru, arkadaş ve aşk ilişkilerinizde dikkatli olmanızı gerektirecek etkiler altında olabilirsiniz. Bu konularda kafa karışıklığı yaşayabilir, net olmayan durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında, aşk hayatınızı ve çocuklarınızı ilgilendiren konular gündeminizde olabilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren durumlar karşısında ani tepkiler vermemeye ve bu konularda hızlı kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, aileniz ile olan ilişkilerinizde gerginliklere açık olacağınız bir süreç geçirebilirsiniz. Aynı zamanda işinizi ilgilendiren konularda önünüzü göremediğiniz belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz.
 
Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında, işiniz ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Eviniz ve kariyer hayatınız arasındaki dengeleri oturmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, seyahat ve eğitim programlarınızda aksaklıklar meydana gelebilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Dalgınlıklar ve kafa karışıklığına açık olduğunuz için trafikte dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde gerginliklerden uzak durmalısınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara açık olduğunuz bir etki içinde olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal konularda önünüzü göremediğiniz belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamalı ve finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında, finansal konularınız ile ilgili ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Beklenmedik bir harcama veya para çıkışı söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Bu konularda karar vermekte zorlanacağınız durumlar yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Bu konularda ani kararlar almamanız sizler için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, sağlığınızı ilgilendiren konulara dikkat etmelisiniz. Uykusuzluk sorunları yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda işinizi ilgilendiren konular karşısında karar vermekte zorlanabileceğiniz durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında, iş hayatınız ve günlük rutinleriniz ile ilgili konularda beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz. İşiniz ile ilgili ani kararlar almamaya ve iş arkadaşlarınız ile gerginliklerden uzak durmaya çalışmanız sizler için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, sosyal hayatınız ve partneriniz ile olan ilişkilerinizi dengeye oturmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaş çevreniz ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başında, partneriniz ve arkadaşlarınız arasında karar vermenizi gerektirecek durumlar yaşayabilirsiniz. Onlarla olan ilişkilerinizi dengeye oturtmakta zorlanabileceğiniz konular ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, kariyer hayatınız ile ilgili konularda karar vermekten uzak durmalısınız. Kariyer planlamanız ve işinizi ilgilendiren konularda belirsizlikler ve karar vermekte zorlanabileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bu konularda vereceğiniz kararları ertelemeniz sizler için faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında, ebeveynleriniz ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ile iletişim kurarken tartışmalardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Taşınma kararı alabilir veya evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, eğitim ve seyahat programlarınızda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ikili iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara açık olduğunuz bir süreçten geçmektesiniz. Yazışmalarınızda dikkatli olmanız da ayrıca faydalı olacaktır.
 
Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında, hukuksal konularınızda beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Trafikte gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru, ortak gelirler, miras, kredi ve borçlar konusunda belirsiz durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal konularınızda alacağınız kararlara dikkat etmelisiniz. Borç vermek veya almaktan uzak durmanız faydalı olacaktır. Genel olarak finansal konularda riske girmemelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında, işiniz ile ilgili konularda ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş planlamanızda aksaklıklar meydana gelebilir. Yapacağınız anlaşmalar ve sözleşmelerde dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, ortaklı işleriniz ve ikili ilişkilerinizde belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili vereceğiniz kararları ertelemeniz faydalı olacaktır.