Dehşet evi! Tüfekle başından vurulmuş halde ölü bulundu

Emre Korkmaz ile arkadaşı İhsan U.'nun oturmak için gittiği evden silah sesleri gelmesi üzerine komşuları polise haber verdi. Dehşet polisin evde Emre Korkmaz'ın başından vurulmuş halde ölü bulunmasıyla ortaya çıktı.

Dehşet evi! Tüfekle başından vurulmuş halde ölü bulundu

Adana'da oturmak için gittikleri evde Emre Korkmaz'ı başından tüfekle vurduğu iddia edilen İhsan U'yu polis her yerde arıyor. 

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesindeki iki katlı müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Emre Korkmaz ile arkadaşı İhsan U., başka bir arkadaşlarının evine oturmaya gitti. Bir süre sonra içeriden bir el silah sesi geldi. Evden koşarak çıkan İhsan U. otomobille olay yerinden kaçarken, silah sesini duyan komşuların durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hayatını kaybetti

Eve giren polis, Emre Korkmaz'ın başından pompalı tüfekle vurulduğunu, kanlar içerisinde yattığını gördü. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Korkmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Evde inceleme yapan polis, suç aleti pompalı tüfeği de buldu. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İhsan U.nun yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerindeki incelemenin ardından Korkmaz'ın cansız bedeni, otopsisi için Adana Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.