Dengesizlikler yaşanabilir! 3 Ekim gününe dikkat: Astrolog Aycan Balan'dan haftalık burç yorumları...

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
23 Eylül Cuma günü yaşam kaynağımız olan Güneş, bir ay boyunca kalacağı Terazi burcuna geçiş yapacak. Güneş’in Terazi burcundaki seyri boyunca ilişkiler, hak, hukuk, adalet, eşitlik, uyum, güzellik, estetik, para ve kadınları ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. Bireysel bazda, ikili ilişkilerimizde denge ve uyum arayışı içerisinde olacağımız bir dönem olacaktır. Bu süre içerisinde özellik hava grubu (İkizler-Terazi-Kova) burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Haricen, sanatsal faaliyetlerde bulunmak isteyebiliriz ve estetik operasyonlar için de oldukça uygun bir zaman olacaktır. Global bazda ise, para piyasalarında dengesizlikler yaşanabilir. Kadınları ilgilendiren konular ana gündem maddemiz olabilir. Hukuksal konularda yapılan değişimler söz konusu olabilir.

24 Eylül Cumartesi günü, Terazi burcunda geri harekette olan Merkür Başak burcuna giriş yapacak ve 3 Ekim’de Başak burcunda retro hareketini bitirecek. Merkür’ün Başak burcundaki seyri boyunca zihnimiz her zamankinden çok daha aktif bir şekilde çalışacaktır. Zihnimizi yapacağımız işler, gündelik rutinlerimiz ve iş konuları çok daha fazla meşgul edecektir. Bu süreci yarım kalan işlerimizi tamamlayarak geçirmemiz çok daha uygun olacaktır. Alacağımız yeni kararları retro bitimi sonrasına yani 3 Ekim’den sonraya bırakmak çok daha uygun olacaktır. Global bazda ise, sağlık çalışanları, işçiler ve sendikaları ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra tarım ve gıda ürünleri ile ilgili konulara da yeni düzenlemeler getirilebilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz gündeminizde olacaktır. Bu süreç içerisinde bekar olan Koç burçları evlilik kararı alabilirler. Yeni ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Partnerinizi ilgilendiren durumlar sizler için ön plana çıkabilir. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konular kafanızı meşgul edebilir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda alacağınız kararlar için retro bitimini beklemeniz daha faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Bu süreç içerisinde iş değişikliği yapabilir, günlük rutinlerinizi değiştirebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye başlamak veya rejim yapmak için de gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular zihninizi meşgul edecektir. Bu dönem, ilişkinizde geçmişte yaşadığınız sorunlar gündeminize gelebilir veya eski partnerlerinizden haberler alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesinden en olumlu etkilenecek burçlar arasında olacaksınız. Bu süreç içerisinde hayatınıza yeni bir partner girebilir, devam eden bir ilişkiniz varsa ilişkiniz çok daha olumlu yönde seyretmeye başlayacaktır. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyen İkizler burçlarını gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.
 
 Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, ev, aile temaları sizler için ön plana çıkacaktır. Bu dönem evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Seyahat ve eğitim programlarınızda aksaklıklar meydana gelebilir. İletişimde yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz sizler için faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, kardeşler ve yakın çevreniz ile olan ilişkiniz ön plana çıkacaktır. Ayrıca yeni bir eğitime başlama kararı alabilir, seyahat programları yapabilir ve yeni projelere imza atabilirsiniz. Yakın çevrenizin desteğini alacağınız bir dönem içine gireceksiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız zihninizi meşgul edecektir. Beklenmedik bir harcama yapabilirsiniz. Finansal konularda riske girmemeye özen göstermeli ve bu konularda alacağınız kararlar için retro bitimini beklemeniz daha faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Bu süreç içerisinde kazançlarınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Güzellik ve estetik gibi konulara para harcayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün sizin burcunuzda retro yapması ile birlikte, yanlış anlaşılmalara açık olduğunuz bir dönem olacaktır. İkili iletişimlerinizde dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Kendi hayat yönünüz ve fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için retro bitimini beklemeniz daha faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Güneş’in sizlerin burcuna girmesi ile birlikte, kendinizi çok daha iyi hissetmeye başladığınız bir döneme geçiş yapıyor olacaksınız. Bu süreç içerisinde kendinizi ön plana çıkartacağınız işler ile uğraşabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular zihninizi meşgul edecektir. Bu dönem geçmişten gelen sorunlar ve korkularınız ile yüzleşebilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı ilgilendiren konularda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Kaybettiğiniz eski bir eşyanızı bulabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, kendinizi biraz daha geri plana çektiğiniz ve izole olma ihtiyacınızın arttığı bir döneme gireceksiniz. Bu süreci yapmak istediğiniz konuların alt yapısını oluşturarak geçirmeniz sizler için daha faydalı olacaktır. Bilinçaltınıza attığınız sorunlar ile yüzleşerek bu konularınızı şifalandırabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınız ile görüşebilir veya onlardan haber alabilirsiniz. Bu dönem arkadaş çevreniz ile olan iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız sizler için faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, oldukça aktif ve sosyal olacağınız bir dönem içine gireceksiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, arkadaş çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilir veya bir işe, projeye başlama kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin desteğini daha yakından hissettiğiniz bir süreç geçireceksiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda ufak tefek pürüzler ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyer planlamanız ile ilgili konularda alacağınız kararları retro bitimine bırakmanız daha faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. Kendinizi bu alanda parlatmak isteyebilirsiniz. Kariyer planlamanızı gözden geçirebilir, iş değişikliği yapabilir, terfi alabilir veya kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, seyahat planlarınız, eğitim hayatınız ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda önceden almayı planladığınız bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. Yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat programları yapabilirsiniz. Yapacağınız işler ile ilgili kendinizi sosyal medya alanında öne çıkartabilirsiniz. Eğitim, seyahat veya sosyal medyadan tanıdığını bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, miras ve borçlar konusu zihninizi meşgul edecektir. Beklenmedik bir harcama yapabilirsiniz. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek konulardan uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Güneş’in Terazi burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, kredi ve borçlar konusu sizler için ön plana çıkacaktır. Bu dönem borçlarınızın yapılanması için veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Partneriniz ile olan ilişkinizde var olan sorunlarınıza yapıcı ve çözüm odaklı yaklaşarak sorunlarınızı çözebilirsiniz.