Deprem bölgesine gönderilen montun cebinin içine elini atan kadın, çıkanları görünce gözyaşlarını tutamadı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem 10 ilimizde büyük yıkıma sebep oldu. Felaketin ardından ülkenin dört bir yanında yardım kampanyaları başlatılırken depremzedeler için gıda, giyecek ve çadır desteği gönderildi. Gönderilen bir montun cebinden çıkanlar depremzede kadını gözyaşlarına boğdu.

Deprem bölgesine gönderilen montun cebinin içine elini atan kadın, çıkanları görünce gözyaşlarını tutamadı

Deprem sonrasında on binlerce vatandaşın evi yıkıldı. Hem ülkemizden hem de dünyanın pek çok ülkesinde yardım kampanyaları devam ediyor. Depremzedelerin ihtiyaç duyduğu her şey yardımseverler tarafından bölgeye gönderiliyor.

Deprem bölgesine gönderilen montun cebinin içine elini atan kadın, çıkanları görünce gözyaşlarını tutamadı - Resim : 1

MONTUN CEBİNDEN ÇIKANLARI GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Bölgede kışların oldukça soğuk geçmesi sebebiyle depremzedelere pek çok kışlık giyim eşyası gönderildi. Kendisine verilen ve nereden gönderildiğini bilmediği bir montun cebinden çıkanları gözyaşları ile anlatan depremzede kadın şöyle konuştu: "Bu yardımdan geldi, üşüdüğümüz için. Sağ olsunlar aldık, giydik. Elimizi cebine attık ki 1 cebinden kek çıktı. Kıyıp da yiyemedik bile.

Deprem bölgesine gönderilen montun cebinin içine elini atan kadın, çıkanları görünce gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

"BUNU YAPAN CEHENNEME GİRER Mİ?"

Nasıl üşüdüğümüzü nasıl bildiler se öbür cebinden 4 tane çorap çıktı. Kim yapar bunları? Sizce bunu yapan cehenneme girer mi? Bu da yetmedi diğer cebinden yine kıyıp da yiyemedim gofret çıktı. Çocuklarıma bile kıyıp da veremedim, sağ cebinde duruyor.

Deprem bölgesine gönderilen montun cebinin içine elini atan kadın, çıkanları görünce gözyaşlarını tutamadı - Resim : 3

"ONU DA MI DÜŞÜNDÜLER"

Diğer cebine de bir baktım ki firkete. Nasıl düşünmüşler bir yerleri sökülürse onunla diksinler, yamasınlar diye. Onu da mı düşündüler. Ne kadar güzel insanlar var? Allah hepsinden razı olsun." 

Deprem bölgesine gönderilen montun cebinin içine elini atan kadın, çıkanları görünce gözyaşlarını tutamadı - Resim : 4

GÖRÜNTÜ İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

Kadının bu cümleleri kurduğu sırada ise etrafındakilerin de gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler izleyenleri duygulandırdı.