Depremzede kardeşleri için harçlıklarını gönderdiler! Yazdıkları nottaki detay duygulandırdı

Deprem felaketi sonrasında yediden yetmişe herkesin tek yürek olduğu ülkemizde, yaşlılar, gençler ve çocuklar ellerinden gelen yardımı afet bölgesine göndermeye devam ediyor. Eskişehir yaşayan ilkokul öğrencileri Mihrimah Demir ve Eslem Kocayıldız da depremzede kardeşlerine kayıtsız kalmadı, biriktirdikleri 210 TL harçlığı depremzede kardeşlerine göndermesi için Vali Ayyıldız’a teslim etti.

Depremzede kardeşleri için harçlıklarını gönderdiler! Yazdıkları nottaki detay duygulandırdı

Eskişehir Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özüpek İlkokulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mihrimah Demir ile 8 yaşındaki kuzeni Sakarya Şehit Ahmet Akyol İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Eslem Kocayıldız, biriktirdikleri harçlıkları deprem bölgesine göndermeye karar verdi.

Depremzede kardeşleri için harçlıklarını gönderdiler! Yazdıkları nottaki detay duygulandırdı - Resim : 1

ÇİKOLATA VE SAKIZ ALABİLİRSİNİZ 

Depremzede çocuklar için harçlıklarını gönderen kuzenlerin yazdığı notu okuyanlar duygulandı. Yazdıkları notta, gönderdikleri para ile depremzede çocukların sakız ve çikolata alabileceğini yazıyordu. 

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türkiye’yi sarsan ve büyük bir yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği depremzedelere yardımcı olmak isteyen minik öğrenciler, velilerinin de yardımıyla valilik binasına gitti. Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’la görüşen öğrenciler, biriktirdikleri 210 TL’yi teslim etti. Vali Ayyıldız, örnek davranışlarından dolayı çocukları kutladı. Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Ayyıldız, onlara oyuncak armağan ederek uğurladı.