Devletin vücut bulmuş hali Devlet Bahçeli

0:00/ 0:00

Değerli dostlar, değerli okuyucular, bu haftaki yazımda size adam gibi adam, devletimin ete kemiğe bürünüp bir vücutta can bulmuş hali olan, Türkmen Bey’i, devletin sigortası, devletin en derin uç boyu Sayın Devlet Bahçeli’den bahsedeceğim.

Değerli dostlar, değerli okuyucular, bildiğiniz üzere ben Amik Ovası’nda bulunan bir Türkmen aşiretinin mensubuyum. Türkmen geleneğini, Türkmen töresini çok iyi bilirim. Amik Ovası’nda malum pamuk yetişir. Ağaların, beylerin, töresini, geleneğini yaşattığı farklı bir memlekettir Reyhanlı ve Amik Ovası.

Bizde bir söz vardır, yeri dağlar, töreyi beyler tutar!

Dağlar gibi ağır ve sarsılmaz töremiz vardır.

Bu bahsettiğim hasletler Çukurova’da da mevcuttur.

Sayın Bahçeli’nin memleketi olan Bahçeli ilçesi de demografik olarak Amik Ovası ve töresi ile birebir aynıdır.

O sebeple Sayın Devlet Bahçeli’yi çok iyi anlıyorum ve tanıyorum.

Her hareketinin, her sözünün, her mimiğinin ne anlama geldiğini biliyorum. Büyük adamdır Sayın Bahçeli. Ağır adamdır. Beydir, ağadır. Yol yordam bilir. Merttir, delikanlıdır. Sayın Bahçeli’ye bakan Türk devletinin duruşunu görür.

Yerde Bozkurt, gökte kartal gibidir.

Yeri tutan dağ misali, Türkmen töresinin bir bedende can bulmuş halidir.

Devlet Bey, devletin bekası için makam mevki düşünmeksizin, elinin tersiyle iterek devletin yanında olmuştur. Hatta yanında değil, direk direksiyona geçmiş, Allah ne verdiyse sonuna kadar gitmiştir.

17-25 Aralık olayları, MİT krizi, 15 Temmuz darbesi, ekonomik manipülasyonlar, ABD’nin iki yüzlü ve muhalefetten yana tavrı ve desteğine karşı Sayın Bahçeli, Sayın Türkmen Bey’i, devletin sigortası, devletin bekasından yana olup Cumhur İttifakı saflarında yer almıştır!

Değerli dostlar, Teşkilât-ı Mahsusa’nın kahramanları, Süleyman Askeri, Eşref Sencer Kuşçubaşı, Yakup Cemil‘i bilenler Sayın Devlet Bahçeli’yi daha iyi anlarlar!

Biz anlıyoruz, herkesin daha iyi anlatmasını bekliyoruz!

Değerli dostlar, Teşkilât-ı Mahsusa’nın kahramanlarından bahsettim, çünkü konuyu yavru vatanımız Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Sayın Devlet Bey’imize bağlayacağım.

Malum adadaki tampon bölgeye yakın Pile köyündeki Türk kardeşlerimizin, Kıbrıs Türk devletine bağlantısı amacıyla tamamen insanı bir adım atılıp bir yol çalışması yapıldı.

Daha önce bu yol yapım çalışması için BM’ye defalarca müracaat edilse de söz konusu kahraman, şanlı, asil biz Türkler olunca BM yetkilileri lakayt, sinsi, haince bir iki yüzlülük gösterip gayri ciddi umursamaz bir tavır sergilediler!

Kahraman Türk polisi ve askerleri eşliğinde yol çalışmaları başladı ve engel olmak isteyen BM yetkilileri de püskürtüldü!

Gelelim yerde Bozkurt, gökte Kartal gibi olan Türkmen Bey’imize, Devlet Bey’imize; elinde tesbihi, ayağında körüklü çizmesi ile alayına meydan okurcasına “Kıbrıs Türk’tür” dedi. İleri giderseniz tüm Kıbrıs’ı alırız dercesine, Ada’nın başından sonuna gidercesine yürüdü ve mesajı verdi!

Biz anladık, emin olun Rumlar da BM de ABD de Yunanistan’da Fransa da anladı!

Ama anlamaları gereken bir durum daha var. O körüklü çizmeyi bir daha giyer, o öpülesi eli havaya kalkarsa, başta Türkiye, ardından tüm Türk devletlerindeki babayiğitler, aslanlar, kartallar adaya çıkartma yapar. Rumlar Ada’da nefes alamazlar! Ağaları, paşaları, ejderhaları da Rumları kurtaramazlar!

Değerli okuyucular, Sayın Devlet Bahçeli’nin anlamı budur bizler için, bilmem anlatabildim mi?

O sebeple büyük adamdır.

Büyüklük edip birilerini davet ederek, birlik beraberlik mesajı verdiği zamanda kendisi ve MHP ile ilgili söylemlere ve cevaplara dikkat etmek gerekir!

Bizim nazarımızda Sayın Devlet Bahçeli’nin ayakkabısı kadar değeri olmayan şahıslara cevap vermeyişimizin sebebi, asaletimiz ve sabrımızdır!

Değerli dostlar, lafın tamamı ahmak olana söylenir derler, ben bu kadarını söylüyor ve sözü tamamlıyorum.

Son sözümü herkes bilir;

Allah vatana, millete, zeval vermesin.

Vesselam…