Dikkat çeken 'altın' tahmini! Her dediği çıkan astrolog Aycan Balan o tarihe işaret etti

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
18 Ağustos Perşembe günü, Jüpiter ve Venüs arasında olumlu bir açı meydana gelecek. Oldukça olumlu etkiler altında olacağımız bir gün olacaktır. Hem finansal hem de ilişkiler açısından güzel gelişmeler yaşanacaktır. Bireysel bazda, doğum haritalarında ateş elementinin (Koç-Aslan-Yay) 3-15 derecesinde gezegen yerleşimi olanlar için bolca fırsatları barındıran bir etki söz konusu. Bugünü, hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz konuları hayata geçirmek için değerlendirmeniz sizler için faydalı olacaktır. Hem ilişkiler hem de finansal ve kariyer konularında atacağınız adımlar olumlu sonuçları da beraberinde getirecektir. Global bazda ise, altın fiyatlarında artışlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda turizm, medya, basın yayın, akademisyenler ve yüksek öğrenim konularında da alınan olumlu kararlar gündemde olabilir.

20 Ağustos Cumartesi günü, savaşın ve mücadelenin gezegeni olan Mars, İkizler burcundaki transitine başlayarak, 30 Ekim Pazar günü itibariyle geri hareketi ile devam edecek ve 27 Mart’a kadar da İkizler burcunda kalacak. Mars’ın İkizler burcuna geçişi ile birlikte, bireysel bazda kendimizi ifade etme isteğimiz artacaktır. Herhangi bir konuda harekete geçmeden önce zihnimizde konuları analiz etme yeteneğimiz artacaktır fakat bu durum karar vermekte zorlanmamıza neden olabilir. Zihnimiz oldukça hızlı çalışmaya başlarken, bir konuya odaklanmakta zorlanabiliriz. İlgimiz ve konsantrasyonumuz çok çabuk dağılabilir. Aynı anda birden fazla işi yapmaya çalışabiliriz ve bu da yaptığımız işleri daha yüzeysel bir şekilde yapmamıza neden olabilir. Diğer yandan, değişen konu ve durumlara karşı adaptasyon yeteneğimiz oldukça artacaktır. Bilginin ve öğrenmenin oldukça önem kazandığı bir dönem olacaktır. İkili iletişimlerimizde yüzeysellikten, kırıcı ve sert söylemlerden uzak durmamız faydalı olacaktır. Global bazda ise, eğitim konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Trafikte ve ulaşımda yaşanacak her türlü aksaklıklara dikkat etmemiz iyi olacaktır. İnternet ortamında yayılacak yanlış bilgi ve haberlere itibar etmemek gerekecektir. Gazetecileri ilgilendiren konularda yeni kararlar gelebilir ve askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili konular da gündem içerisinde olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta ortasına doğru, aşk hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların eğitim hayatını ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, zihniniz çok daha aktif bir şekilde çalışmaya başlayacaktır. Bu dönem yeni iş ve projelere imza atabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminizde yaşanması olası gerginliklere karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Aynı zamanda bolca seyahat programı yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta ortasına doğru, aileniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı gibi konularda fırsatları yakalayabilirsiniz. Hafta sonunda Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, eylem planlarınız finansal konularınız üzerine olacaktır. Bu konuda oldukça hareketli bir dönem içerisinde olacaksınız. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için eylem planları yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ticaret hayatında para kazanabilir, eğitim ve seyahat gibi konular için de para harcayabilirsiniz.
 
İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta ortasına doğru, oldukça sosyalleşeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Arkadaş çevreniz ile yeni iş ve anlaşmalara imza atabilirsiniz. Seyahat programları yapabilir, gruplar içinde kendinizi gösterebilirsiniz. Sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça hareketli bir dönem içine gireceksiniz. Hayatınızda yapacağınız köklü değişimler için eylem planları yapabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yükselirken, birden fazla konu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta ortasına doğru, kariyer hayatınızda oldukça güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Zam ya da terfi alabilir ve finansal açıdan rahatlama yaşayabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, kendinizi biraz daha dış dünyadan izole etmek isteyebilirsiniz. Bu dönemi kendinize yapacağınız yatırımların planlamasını yaparak geçirmeniz sizler için faydalı olacaktır. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konularda da dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta ortasına doğru, oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu haftanın en şanslı burcu sizsiniz. Yapacağınız her türlü girişimler sizlere güzel fırsatları doğurabilir. Parladığınız bir dönem içinde olacaksınız. Özellikle sosyal medya, tv ve basın yayın, akademik işler, hukuksal konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyalleşeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, sosyal sorumluluk projelerinde aktif görevler alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta ortasına doğru, devam eden sağlık sorunlarınız varsa bu konuda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ortak gelirler ve miras gibi konularda güzel fırsatları yakalayabilirsiniz. Partnerinizin iş hayatını ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu dönem kariyer planlamanızda değişimler yapabilir, kendi işinizi kurmak için eylem planları yapabilirsiniz. Patronlarınızla yaşanması olası gerginliklerden uzak durmanız faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta ortasına doğru, ikili ilişkilerinizde oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden birileri ile ortaklı iş ve projelere başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işler yapabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Hukuksal konularda eyleme geçebilir, seyahat programları yapabilirsiniz. Bu dönem sosyal medyayı da oldukça aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle yaptığınız iş ile ilgili basın yayın, sosyal medya gibi konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta ortasına doğru, iş ve kariyer hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş sorumluluğunuz artabilir, terfi vb. gibi fırsatlar yakalayabilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda yapacağınız her türlü girişim başarı ile sonuçlanacaktır. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, kredi ve borçlar konusunda hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Enerjinizi bu konulara yönelterek eylem planları içerisine girebilirsiniz. Aynı zamanda yatırım ve ticari amaçlı kredi başvurularında bulunabilirsiniz.
  
Yay ve Yükselen Yay: Hafta ortasına doğru, aşk hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akademik konularda başarı elde edebilir ve yurt dışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Bekar olanlar seyahat, eğitim ya da sosyal medyadan tanıştığı bir partner ile ilişkiye başlayabilirler. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Ortaklı bir işe veya projeye başlama kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda partneriniz ile olan ilişkinizde yanlış anlaşılmalar sonucu yaşanabilecek olası gerginliklere karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta ortasına doğru, aileniz ve ev yaşantınız ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı ve miras konularında fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yatırım amaçlı kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız oldukça hareketlenecektir. İş sorumluluğunuz artabilir ve buna bağlı olarak günlük rutinlerinizde değişimler yaşanabilir. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanız faydalı olacaktır. El kol kazaları ve sinirsel gerginliklere karşı dikkat etmelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta ortasına doğru, ikili ilişkilerinizde var olan sorunlarınıza çözümler üretebilir, ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilir, ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizin desteğini alacağınız bir hafta olacaktır. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız ile olan ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Bu dönem aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bekar olan Kova burçları bir ilişkiye başlayabilirler. Ayrıca kendi hobilerinize yönelmek için harekete geçebilirsiniz ve hobinizi mesleğe çevirme kararı alabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta ortasına doğru, devam eden hukuksal konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı ve sosyal medyayı kullanabileceğiniz işlere imza atabilir, bu alanlardan gelirler elde edebilirsiniz. Finansal açıdan güzel gelişmeler yaşayacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru Mars’ın İkizler burcuna girmesi ile birlikte, evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, ebeveynlerinizin sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz.