Dilan Çıtak Tatlıses’ten babası İbrahim Tatlıses’e yaylım ateşi

Dilan Çıtak Tatlıses, kendisini diğer evlatlarından ayıran babası İbrahim Tatlıses’e açtı ağzını, yumdu gözünü...

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Nişantaşı’nda işlettiği güzellik merkezinin önünde görüntülendi. Tatlıses geçen günlerde “Babam 2 yıl önce 6 çocuğuna da Kuşadası’ndan ev verdi, bir tek bana vermedi” demiş, bunun üzerine İbrahim Tatlıses şu açıklamayı yapmıştı:

“Dilan velaket vermekte gecikti. O zaman da benim paraya ihtiyacım vardı. Kalktım o daireyi sattım. Hacizler kalkınca rahmetli annemin oturduğu İstanbul’un göbeğindeki daireyi ona vereceğim.”

Tatlıses, babasının hakkındaki sözlerini duyunca gülmeye başladı. Dilan Çıtak Tatlıses, babasının adil davranmadığını öne sürdü. Ünlü şarkıcı vekaletnamesini geç gönderdiğini kabul etti. Dilan Çıtak Tatlıses babasının bu saatten sonra vereceğini evle ilgilenmediğini belirtti.

Tatlıses “İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın avantajını yaşayamadınız mı? sorusuna ise tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı hayatını kendisinin idame ettirdiğinin altını çizdi. Dilan Çıtak Tatlıses babasının adaletsizce davrandığını ifade etti.

İbrahim Tatlıses geçen günlerde aynı zamanda yardımcısı olan kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya ile beraber olduğunu açıklamıştı. Dilan Çıtak Tatlıses babasının yeni ilişkisiyle ilgili konuşmak istemedi. Tatlıses, bir dönem arasından su sızmayan kardeşi İdo ile neden küs olduklarını açıkladı.

Ünlü şarkıcı geçen aylarda peş peşe korona virüs tedavisi gördüğü sevgilisi Levent Dörter ile evlilik planlarını askıya aldıklarını da sözlerine ekledi.