Ece Erken’in zafer tatili

Ünlü sunucu Ece Erken, geçen ay uğruna 15 yıllık eşi Benan Kocadereli’den boşanan avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da nasıl düşman çatlattı?

Ünlü sunucu Ece Erken, geçen ay uğruna 15 yıllık eşi Benan Kocadereli’den boşanan avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da kameralara takıldı. Bir süredir ailesiyle Çeşme’deki yazlığında tatil yapan Ece Erken Bodrum’a geçti ve soluğu sevgilisinin teknesinde aldı. İkili gün boyu Cennet Koyu’nda denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken denizde bir süre sohbet edip şakalaştı. Halata tutunan ikiliden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ayağıyla Erken’e şaka yapmaya devam etti. Mutluluk sarhoşu olan Ece Erken sevgilisiyle denizde romantik anlar yaşadı. Uzun süredir Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun boşanmasını bekleyen Erken’in sık sık kahkaha attığı görüldü.

İkilinin samimi anları dakikalarca sürdü. Ünlü sunucunun zaman zaman sevgilisine uyarılarda bulunduğu da görüldü. Deniz sefasının ardından tekneye geçen Ece Erken havluya sarılıp bir süre telefonla konuşan sevgilisini izledi. Düşünceli ve gergin hali dikkat çeken erken daha sonra duş aldı. Erken’in peşinden bu kez sevgilisi teknenin duş bölümüne geçip üzerindeki tuzlu sudan arındı.

Ünlü sunucunun geçen aylarda öfke krizine girip sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşine ait araçların dikiz aynasını kırdığı görüntüler günlerce konuşulmuştu. Ece Erken nisan ayında “Hatalıydım, hatamdan döndüm” açıklamasını yaparak ayrıldığını ilan ettiği evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile boşandıktan 1 ay sonra beraber tekne tatilinde görüntülendi.