Doğanın tembel hayvanı olarak biliniyor... Yol ortasında ezilmekten kurtarıldı. Adama verdiği tepki şaşırttı

Doğada tembel hayvan olarak bilinen hayvan, yavaş hareketleriyle dikkat çekiyor. Yolda muhtemelen karşıya geçmek isterken ezilmekten dikkatli bir sürücü sayesinde kurtuldu. Sürücü, araçtan indi, hayvanı kucağına aldığı gibi yolun kenarındaki ağaçlardan birinin gövdesine yerleştirdi. Ağaca tutunduktan sonra oldukça ağır hareketlerle sürücüye doğru döndü, kolunu kaldırmaya bile hali yokmuş duran hayvan sürücüye elini kaldırarak teşekkür etti ve ağaca döndü.

Tembel hayvan olarak bilinen canlı, gününün büyük bir bölümünü tıpkı koalalar gibi, ağaç üzerinde uyuyarak geçiriyor. Tükettiği besinlerdeki enerji seviyesi sebebiyle bütün gün, uyanık olduğu anlarda da oldukça yavaş hareket ediyor. Bu defa, tam yolun ortasından geçerken bir kazaya kurban gitmek üzere olduğu sırada dikkatli sürücünün onu fark etmesiyle kurtuldu.

Doğanın tembel hayvanı olarak biliniyor... Yol ortasında ezilmekten kurtarıldı. Adama verdiği tepki şaşırttı - Resim : 1

TEMBEL HAYVANDAN İLGİNÇ TEŞEKKÜR 

Sürücü, onu yoldan kucağına aldı ve yol kenarındaki ağacın üzerine bıraktı. Hayatını kurtaran sürücüye teşekkür etmek isteyen canlı, yavaş yavaş yüzünü sürücüye döndü. Elini çok ağır hareketlerle kaldırdı ve sonra ağaca dönüp hayatına devam etti. Kayda alınan o anlar, sosyal medyada paylaşıldı. Tembel hayvanın ilginç teşekkürü, binlerce kez izlendi. 

Doğanın tembel hayvanı olarak biliniyor... Yol ortasında ezilmekten kurtarıldı. Adama verdiği tepki şaşırttı - Resim : 2