Deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? 5 Şubat 2023 AFAD ve Kandilli son depremler listesi!

AFAD ve Kandilli verilerine göre, İstanbul Kağıthane merkezli deprem meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen deprem pek çok yerde hissedildi. Depremi hissedenler sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu. Çoğu vatandaş deprem anında meydana gelen ses ile ilgili yorumlar yaparken, AFAD ve Kandilli’nin son depremler listesi de anbean takip edildi. Peki, Deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? Yakında meydana gelen son depremler hangi illerde oldu? İşte ? Son dakika depremleri, AFAD v

Deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? 5 Şubat 2023 AFAD ve Kandilli son depremler listesi!

İstanbul Kağıthane'de dün gece yarısından sonra meydana gelen deprem paniğe neden oldu. AFAD ve Kandilli verilerine göre, 03.15'te Kağıthane merkezli deprem meydana geldi.

Depremi hissedenler sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Pek çok kişi deprem anında meydana gelen sesi duyması ise dikkat çekti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.15'te merkez üssü Kağıthane olan 3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 10,66 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

İstanbul AFAD İl Müdürü Ercan Akar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremle ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD Haber Merkezine herhangi bir olumsuz ihbar gelmediğini bildirdi.

Vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren son depremleri araştırıyor. İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi…

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Kandilli Rasathanesi'nin Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre, İstanbul Kağıthane'de yerin 12,1 km derinliğinde saat 03.15'te 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

KANDİLLİ SON DEPREM KAYITLARI İÇİN TIKLAYIN