Kedi mi? Bebek mi? Dünya uçakta kedisini emziren kadını konuşuyor

Dünya, uçakta kedi emziren kadını konuşuyor. Kanadpone kullanıcısının TitTok'ta paylaştığı video 3 saat içinde büyük etkileşim aldı. Görüntünün ise hangi uçakta kaydedildiği henüz belirlenemedi. Ve emzirilenin ne olduğu...

Tiktok'ta paylaşılan video bir anda twitter kullacılarının ilgisini çekti. Çünkü bir kadın bebek battaniyesine sardığı kedisini uçakta yakasını açarak emziriyordu.

Kadının komşu koltuğundaki adamın isyan ederek hostesi çağırması ile başlayan kavga uçağı bir anda karıştırdı. O sırada başka bir yolcu da telefonu ile kedisini emzirdiği iddia edilen kadın ile buna tepki gösteren adamın komik ve tuhaf diyaloğunu kayda aldı.

Sinirli yolcu yüksek sesle bir anda "o bir bebek değil, kedi" diye bağırmaya başlayınca ortalık karıştı. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler kullanıcıları ikiye böldü. Çünkü emzirilen canlının bebek mi? kedi mi? olduğu görüntülerde anlaşılmıyordu. Ancak kadın yakasını açmış şekilde onu emziriyordu.

Milyonlarca etkileşim alan görüntünün aslı hala ortaya çıkmış değil. Emziren kadının en yakınında oturan erkek yolcu ise onun kedi olduğunu gördüğünü ısrarla tekrarlıyor.

Kadının yaptığı koltuk arkadaşı adamı çileden çıkarttı

Erkek yolcunun itirazı üzerine gelen hosteslerin kadını ikna etme çabaları ve yapma demeleri de emzirilen canlının bir bebek değil kedi olduğunu doğrular nitelikte...

Battaniyeyi açıp bebek mi? değil mi? gösteremedi

Kadın, uçak görevlilerinin ''Battaniyeyi açın lütfen" direktiklerine ise kayıtsız kaldı ve battaniyeyi açmadı.