Yıldız isimden şoke eden video

Yırtık etekle dans eden dünyaca ünlü isim Instagram'da olay oldu. Poposuna denk gelen kısmı yırtarak dans eden ve bu anları kameraya çeken Heidi Klum, takipçileri tarafından beğenildiği kadar eleştirildi. İşte Heidi Klum'un 'yırtık etek dansı' videosu...

46 yaşındaki Heidi Klum, son dönemde Instagram'ı en çılgın şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. 46 yaşındaki dünyaca ünlü eski top model, geçtiğimiz aylarda kendisinden 17 yaş küçük nişanlısı Tom Kaulitz ile 5 ay önce gizli bir şekilde evlenmişti. Klum'un bu evliliği magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı.

Ani bir evlilik kararı aldığı yaptığı düğün planının listesini yaptığı paylaşım ile ortaya çıkan Heidi Klum, üstsüz halde güneşlendiği anları da takipçileriyle paylaşmıştı. Eski top model Heidi Klum ile kendisinden 17 yaş küçük nişanlısı Tom Kaulitz ile beş ay önce gizlice evlenmiş ve magazin kulislerinde uzun süre kendisinden söz ettirmişti.

Son paylaşımının ardından bazı ünlüler Paris Hilton ateş emojisi, Martina Hill şeftali emojisi göndererek Klum'u beğenen yorumlar yaparken, kendisi gibi model olan Giles Bensimon ise, "Neden?" diye sordu. Takipçileri çoğunlukla Klum'un yaşını sorgularken paylaşıma anlam vermekte zorlandı. Klum'un Alman takipçileri de eski modele tepki gösteren yorumlarda bulundu.

Heidi Klum'un videosu kısa süre içerisinde 2,3 milyon izlenme oranına ulaşırken 7 bin 300'ün üzerinde yorum yapıldı.