Dünyanın en zehirli canlılarından biri zehirli suya düşüp bilincini yitirdi. Onu korkunç halde gören polis hemen imdadına koştu. Helal olsun sana

Dünyanın en zehirli canlılarından biri olan yılan, doğada gezerken bir anda zehirli bir suya düştü. Oradan geçen bir polis memuru, cansız halde gördüğü zehirli yılana yardım etmek istedi. Hayvana kalp masajı ve hayat öpücüğü yapan adam, hayvanı kurtarmayı başardı. Polis memurunun bu cesaret örneği herkesi hayran bırakırken helal olsun dedirtti.

Madhya Pradesh Polisi personeli zehirli bir yılanın hayatını kurtarmak için kalp masajı yaptı. Edinilen bilgiye göre yılan, ilaçlı suya düştükten sonra bilincini kaybetti. Tuhaf olayın videosu internette yayıldı ve birçok kişi polisi bu cesaretinden dolayı övdü. Videoda görüldüğü gibi polis memuru, sürüngenin durumu hakkında fikir edinmek için öncelikle yılanın kalp atışını ve nefes alış verişini hissetmeye çalıştı.

Dünyanın en zehirli canlılarından biri zehirli suya düşüp bilincini yitirdi. Onu korkunç halde gören polis hemen imdadına koştu. Helal olsun sana - Resim : 1

BİLİNCİ YERİNE GELDİ

Polis, göğüs kompresyonu uygulayarak yılanı canlandırmaya çalıştı. Bunu sürüngenin ağzına verilen nefesler takip etti. Yılanın vücudundaki pestisiti uzaklaştırmak için üzerine temiz su da döktü. Tüm süreç birkaç dakika devam eder ve ardından yılanın bilinci yerine gelir. Video sosyal medyada büyük beğeni topladı. Kullanıcılardan bazıları kaygısız yorumlarda bulunurken, çoğu da onun durumu ele alma şeklini takdir etti.