'Duymadık Demeyin'den bomba Demet Şener haberi!

"Duymadık Demeyin" programında Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu yine kimsenin duymadığı bir özel haberle yayındaydı. İbrahim Kutluay'ın canlı yayına bağlanmasının ardından Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, flaş haberi belgeleri ile birlikte tv100 izleyicileri ile paylaştı.

Demet Şener'in İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatmasının ardından bugün çok önemli bir gelişme daha yaşandı. Magazin dünyasına hızlı bir giriş yapan "Duymadık Demeyin" programı Demet Şener'in yeniden evlenme kararı aldığını ilk defa ekranlarından duyurdu.

Haberin en vurucu tarafı ise yeniden evlenmesi için gerekli sürenin dolmaması nedeni ile Demet Şener'in mahkemeye başvurmasıydı. Demek Şener 16. Aile Mahkemesi'ne başvurarak evlenmesinin önünü açan kararı aldırdı.

Hayranlarının sıklıkla sordukları Demet Şener evleniyor mu? Demet Şener hamile mi? soruları da bu belge ile yanıtlanmış oldu.

Duymadık Demeyin, 19 Nisan 2019'da alınan kararın belgesini de izleyicileri ile paylaştı. Belgede sağlık kontrolünden geçen Demet Şener'in hamile olmadığı belirtiliyor.
Artık Demet Şener'in evlenmek için 300 günü doldurması da gerekmeyecek. Demet Şener'in Cenk Küpeli evlenmesi için önünde artık engel kalmadı.