Ebru Yaşar'ın büyük gururu! "Kalmam" başarıdan başarıya koşuyor

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, son şarkısı ‘Kalmam’la kısa sürede dinlenme rekorları kırdı. Show Radyo’nun instagram sayfasında yapılan canlı yayına konuk olan Ebry Yaşar, merak edilen soruları yanıtladı.

Son şarkısı ‘Kalmam’la kısa sürede dinlenme rekorları kıran ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Show Radyo’nun instagram sayfasında yapılan canlı yayına konuk oldu. Hakan Demir ile keyifli bir sohbete imza atan Yaşar, hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Telifmetre raporlarına göre nisan ayında arabesk fantezi dalında en çok dinlenen şarkı olan ‘Kalmam’ın başarısıyla gururlanan ünlü sanatçı, “Gösterilen ilgi şahane” yorumunu yaptı. Yoğun istek üzerine canlı yayında ‘Kalmam’ şarkısını seslendiren Ebru Yaşar, muhteşem sesiyle kulakların pasını sildi.

Evde karantina günlerinin nasıl geçtiğini anlatan sanatçı, herkesin kendi sağlığından sorumlu olduğunu ifade etti. Ebru Yaşar karantina günlerinde birçok ismin komik videolarını yayınladığı tiktok’a kendisinin de adım attığını söyledi.

Hakan Demir canlı yayın konuğu Ebru Yaşar ile soru cevap oyunu da oynadı. Yaşar, daha sonra Hakan Demir’in ismini verdiği sanatçıların aklına gelen ilk şarkılarını seslendirdi. Hakan Demir yayın sırasında Ebru Yaşar’ın arkasındaki ödüllerin çokluğuna dikkat çekti. Ebru Yaşar yayın sonunda kanalımız tv100’ün 1. yılını kutladı ve başarılarının devamını diledi.