Ece Üner ile tv100 Ana Haber bu akşam başlıyor

Ekranların sevilen yüzü başarılı spiker Ece Üner, bu akşam saat 19.00'da Ana Haber Bülteni'yle tv100 ekranlarında sokağın sesi olmaya geliyor. Kendine özgü sunumu ve habere kattığı yorumlarıyla fark yaratan Ece Üner, bu akşam itibarıyla tv100 ekranlarında gündemin nabzını tutacak.

Ece Üner ile tv100 Ana Haber bu akşam başlıyor

2023'e yaptığı transferlerle bomba gibi bir giriş yapan Türkiye'nin yeni yüzü tv100, ekranların sevilen yüzü Ece Üner'le fark yaratmaya hazırlanıyor.

Haberin yanı sıra, yenilikleri ve sürprizleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran tv100, başarılı spiker Ece Üner'le sokağın ve halkın sesi olacak.

tv100 Ana Haber Bülteni'nde bu akşamdan itibaren izleyiciyle buluşacak olan Ece Üner, kendine özgü sunumu ve habere kattığı yorumlarıyla Türkiye'yi ekranlara kilitleyecek.

Birçok haber kanalında yaptığı ana haber sunuculuğuyla adından sıkça söz ettiren başarılı spiker Ece Üner ile tv100 Ana Haber Bülteni, bu akşam saat 19.00'da ekranlarda olacak.

“YÜZDE 100 HAKİKATİN SESİ” VURGUSU…

tv100 Haber Koordinatörleri ve ekibiyle, yeni kanalı tv100'de olmanın heyecanını yaşadığını belirten Üner, “Yüzde 100 sizin sesiniz olmaya geliyoruz. Güçlü, cesur ve kararlı… Hakikatin gözünün içine bakmaya geliyoruz, sizin yüzünüze bakabilmek için… Biliyoruz; sadece söylediklerimizden değil sustuklarımızdan da sorumluyuz! İşte bu yüzden yüzde 100 sizin sesiniz olmaya geliyoruz” diyor.