Kız arkadaşını testereyle parçalayıp yedi!

Eski kız arkadaşını elektrikli testereyle parçalara ayıran adam önce kalbini ve beyinini, ardından vücudunun kalan parçalarını yediğini itiraf etti. İşte insanı dehşete düşüren olayın ayrıntıları...

Kız arkadaşını testereyle parçalayıp yedi!

Amerika'nın Indiana eyaletinde yaşayan Tammy Jo Blanton'un kafatası boş bir arazide bulunduktan sonra başlayan soruşturma dehşeti ortaya çıkardı. Blanton'un eski sevgilisi Joseph Oberhansley, sorguda cinayeti kabul ettikten sonra anlattıklarıyla kan dondurdu.

"Yamyam katil" olarak bilinan 39 yaşındaki canavar Joseph Oberhansley, 46 yaşındaki kadının evine gizlice girdikten sonra talihsiz kadını bıçaklayarak öldürüp, vücudunu elektrikli testereyle parçaladı. Genç kadının kafa tasının bulunmasının ardından yapılan soruşturmada kadının vücut parçalarının bir kısmı yemek masasındaki tabağın içinde bulundu.

Bazı vücut parçaları ise banyoda ve evin zemininde bulunan kadının eski sevgilisinin daha önceki suç kayıtları ortaya çıkınca polisler soruşturmayı bu yöne kaydırdı. Polis memurları, evin içine girdiklerinde dehşete düşüren manzarayla karşılaştıklarını ifade ederek, hayatlarında gördüklerinde en korkunç sahne olduğunu söyledi.

Önce tecavüz etmiş, ardından öldürmüş, sonra da yemiş!

Talihsiz kadının öldürülmeden önce tecavüze uğradığının tespit edildiğini açıklayan adli tıp uzmanları, Joseph Oberhansley'in tam bir 'canavar' olduğunu ortaya çıkardı. Savcılar, olayın korku filmlerinden daha dehşet verici boyutta olduğunu söylerken, Oberhansley'in avukatları fiziksel kanıt bulunamamasından dolayı olayı bilinmeyen hırsızların yaptığını ileri sürdü.

Savcı, mahkemedeki jüri üyelerine böyle bir vahşeti yapabilecek tek kişinin kadının eski sevgilisi olan Oberhansley olabileceğini ısrarla söyledi. Savcı County, "Korkmuştu, bıçaklandı, parçalandı, yenildi ve tecavüze uğradı. Ve bu aşağılama eylemlerinin her biri için adalet, kanıtlanırsa önemlidir. Adalet bunu gerektirir" diyerek jürinin doğru karar vermesini istedi.

Mahkeme jürisi, Oberhansley'i vahşi cinayetten suçlu buldu ancak tecavüz suçlamasından beraat ettirdi.

Oberhansley, Jeffersonville'e taşınmadan önce eski kız arkadaşını öldürüp annesini vurduktan sonra 12 yıl Utah hapishanesinde yatmıştı. Cezaevinde gardiyanın silahıyla intihara kalkışan cani hayatta kalmıştı.