Emrah'ın reddettiği oğlu Tayfun'un düğününde sürpriz nikah şahidi. Onu görenler Emrah'ın tepkisini merak ediyor

Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan'ın 1991 yılında Ebru Çolak'tan Tayfun adında bir oğlu oldu. Ancak Emrah, bu çocuğun kendisinden olduğunu reddetti. DNA testlerinin uyumlu çıkmasının ardından ise çocuğun Emrah'tan olduğu anlaşıldı ancak Emrah, oğlunu bir türlü kabullenmedi. Şimdilerde dünyaevine giren Tayfun Erdoğan'ın nikah şahitliğini ise sürpriz bir isim yaptı.

Türkiye'de Yeşilçam döneminin en çok parlayan çocuk oyuncuları arasında yer alan Emrah Erdoğan, o dönem çektiği filimler sayesinde milyonlarca insana ulaşmayı başarmıştı. Daha sonraki yıllarda şarkıcılık ve oyunculuğa devam eden Emrah'ın 1991 yılında hayranı Ebru Çolak'tan Tayfun adında bir çocuğu oldu. 

ÇOCUĞU KABULLENMEDİ 

Ancak Emrah, tüm ısrarlara rağmen oğlunu bir türlü kabul etmedi. DNA sonuçlarının uyumlu gelmesinden sonra oğlunu kabul etmek zorunda kalan Emrah, yine de Tayfun'u diğer çocuklarının arasına almadı. Mirasından da reddeti. Tayfun geçtiğimiz dönemlerde babasının katılmadığı bir törenle nişanlanmıştı.  

Emrah'ın reddettiği oğlu Tayfun'un düğününde sürpriz nikah şahidi. Onu görenler Emrah'ın tepkisini merak ediyor - Resim : 1

ŞİMDİ DE EVLENDİ 

Survivor'a katıldığı dönemde Türkiye'nin daha yakından tanıma fırsatı bulduğu Tayfun, bugün hayatını Eda İrap ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini ise ünlü sanatçı Nuri Alço yaptı. Alço'nun nikah töreninde kullandığı ifadeler dikkat çekti. 

EMRAH NE TEPKİ VERECEK

Nuri Alço'nun nikah töreni sırasında "Babasıyla daha önce amca-baba yarısı bir rol oynamıştık. Şimdi de Tayfun'un amca- abisi gibiyim" sözlerine Emrah'ın ne tepki vereceği merak edildi.