En kıskanç 5 burç belli oldu! Sevgililerini uçan sinekten bile kıskanıyorlar!

İlişkide kıskançlık duygusu kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar, sevgilisini uçan sinekten bile kıskanır. İşte astrolojiye göre en çok kıskanan 5 burç...

En kıskanç 5 burç belli oldu! Sevgililerini uçan sinekten bile kıskanıyorlar!

AKREP BURCU

Kıskançlık kelimesi kullanıldığı zaman ilk akla onlar gelir. İlişkide kontrolcü bir yapıda olan Akrep bireyi, olayları kontrolünden çıktığı zaman baskın olan bu duygularını fazlasıyla açığa vururlar.

İlişkilerinde sahiplenici ve kıskanç özellikleri daha yoğun olarak ortaya çıktığı için idare edilmesi zor olabilirler. Kıskanç bir Akreple sürdürülen ilişkide, alttan alan ve toparlayıcı olan partnerleridir. Onun, ilişkide yaşattığı kıskançlık, mutsuzluğunuza yol açabileceği için idare edici davranışlar ilişkinizi olumlu etkiler.

KOÇ BURCU

Kıskandığı zaman bunu hal ve hareketleriyle karşı tarafa hissettiren Koç burcu, geri planda kaldığı zaman bunu ortaya koyar. Genel olarak yüksek özgüven sahibi olan Koçlar, ikinci plana atılmadığı sürece kıskançlık çıkarmaz. Partnerinin ilgisinin sadece kendi üzerinde olmasını isteyen Koç bireyi, kıskançlığı ortaya çıktığında ise karşısındaki kişiyi incitebilir.

BOĞA BURCU

Boğa bireyi istedikleri olmayınca kıskançlık duygusunu hisseder. Kıskançlık duygusunu kontrol edemeyen Boğa bireyi, hayatında sorunlar yaşayabilir. İlişkide fazlaca ilgi bekleyen Boğa burcunun İlişkilerinde, kıskançlık onlar için bir sevgi ve bağlılık göstergesidir.
Boğa, partnerinin kendisine sürekli onunla birlikte olmaktan zevk duyduğunu ve mutlu olduğunu söylemesini bekler. Boğaya yapılan romantik davranışlar onu çok etkileyecektir.

ASLAN BURCU

İlişkide şımartılmayı ve ilgiyi çok seven Aslan burcu bireyi, kıskançlığına kolay yenilebilen bir burçtur. Kıskançlık duygusunu hissettirmek için alıngan davranışlar sergileyen Aslan bireyi, bu halleriyle çekilmez bir bireye dönüşebilir. Aslan bireyi, İlişkilerinde ise genelde sahiplenici ve kıskanç bir tavır sergilerler.

BAŞAK BURCU

Kıskançlık duygusuna kapıldığı zaman partnerine karşı fazlaca alıngan ve eleştirisel olabilen Başak bireyi, kendi algısını ön planda tutar. Başakları kıskançlığa sürükleyecek tutum ve davranışlardan kaçının, çünkü bu davranışlar ilişkinizin boyutunu daima olumsuz yönde değiştirir.