Enes Batur'dan Danla Bilic'e tepki: Ona ne aşık olacağım?

15 milyon abonesiyle Türkiye’nin en çok kazanan Youtuberlarının başında gelen Enes Batur Sungurtekin, pandemi yasaklarını deldi mi? Sungurtekin neden kameraları görünce kaçıp saklandı?

15 milyon abonesiyle Türkiye’nin en çok kazanan Youtuberlarının başında gelen Enes Batur Sungurtekin, lüks araç tutkusuyla tanınıyor. Ancak 23 yaşındaki Sungurtekin bu kez pahalı arabasıyla değil, kız arkadaşıyla scooter kullanırken kameralara takıldı. Bir süre yol kenarında ilerleyen ikili, daha sonra kaldırıma çıktı. Muhabirleri görünce hızla uzaklaşan Sungurtekin’e sokağa çıkma yasağı olduğu hatırlatıldı. Ünlü Youtuber bir ara kız arkadaşıyla ağaçlı bir alanda izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak muhabirleri tekrar karşısında görünce konuşmak zorunda kalan Sungurtekin, bir yapım şirketinin kendileri için izin kağıdı çıkardığını öne sürdü.

Ünlü Youtuber’a, kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan Danla Bilic’le yaptığı kavganın nedeni soruldu. Enes Batur Sungurtekin, Danla Bilic’in kendisine aşık olduğunu öne sürmüştü. Sungurtekin pandemi döneminde spora ağırlık verdiğini belirtti. “Polise izin belgesini gösterdim” diyen ünlü Youtuber, zaman zaman program çekimlerinde zorluk yaşadıklarını da anlattı. Enes Batur Sungurtekin, yanındaki genç kızın ekip arkadaşı olduğunu ifade etti.