Dün gece öldürüldü!

Bir kaç ay önce Esra Erol'da isimli programa katılan Ali Keskin, eşinin kaçtığı İdris Coşgun tarafından vurularak öldürüldü. Ali Keskin, eşinin ve kızının İdris Coşgun tarafından alıkonulduğunu ileri sürmüştü.

Dün gece öldürüldü!

Afyonkarahisar İhsaniye'de yaşayan Ali Keskin, bundan bir kaç önce Esra Erol'da isimli programa çıkarak, İdris Coşgun isimli şahsın eşini ve kızını zorla alıkoyduğunu iddia etmişti. Yaklaşık bir hafta süren canlı yayınlarda Ali Keskin'in iddiaları ekrana getirilmişti. Ali Keskin'in kızı Zeynep'in zorla alıkonulduğu mahkeme kararıyla ortaya konulunca küçük kızın istismar edildiği iddia edilmişti.

Daha sonra canlı yayına bağlanan İdris Coşgun ise, küçük kızın annesiyle birlikte gittiğini ve kendisinin de bilmediğini ileri sürdü. Coşgun, hakkında ortaya atılan iddiaları kabul etmeyerek, soruşturması süren küçük çocuğu istismar dosyası hakkında da savunma yaparak, "Ben asla küçük bir çocuğu incitmedim" dedi.

Ali Keskin İdris Coşgun'un evini bastı

Karısı ve kızıyla buluşamayan ve nerede olduklarını bilmeyen baba Ali Keskin, dün gece geç saatlerde yanına iki arkadaşını alarak İdris Coşgun'un evine gitti. İdris Coşgun'u dışarıya çağıran Keskin'e oğullarının evde olmadığını söyleyen babası Şeref ve annesi Havva arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından Ali Keskin yanındaki tüfekle ateş etti. Şeref Coşgun belinden, Havva Coşgun ise elinden yaralandı. Silah seslerinin ardından evden silahla çıkan İdris Coşgun, Ali Keskin'e ateş etti. Keskin olay yerinde hayatını kaybederken, iki arkadaşı ise kaçtı.

Olayın arından çağırılan sağlık ekipleri Şeref Coşgun'u hastaneye kaldırdı. Şeref Coşgun'un durumunun ağır olduğu belirtilirken, anne Havva Coşgun'un durumunun ise iyi olduğu açıklandı.

İdris Coşgun ise kısa süre içerisinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ali Keskin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Öte yandan hayatını kaybeden Ali Keskin'in yaklaşık bir yıl önce bir cenaze sırasında Hacıbeyli köyüne geldiği İdris Coşgun'u tabanca ile ayağından vurarak yaraladığı bildirildi.

Olayın baş kahramları olan Elif Keskin ve Zeynep Keskin ise hala ortada yok.