Ev sahibi rezaleti! Yıkılmak üzere olan evden kurtuldu ev sahibinden kurtulamadı: Kiramı gönderin, maaşınız da yattı hakkımı yiyorsunuz ayıp ediyorsunuz

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce vatandaşımız ise yaralı olarak kurtuldu. Deprem bölgesinde on binlerce bina yerle bir olurken, ev sahibi rezaletleri devam ediyor. Yıkılmak üzere olan evden canını zor kurtaran kiracı, ev sahibinin "Kiramı ödeyin" taciziyle karşılaştı.

Ev sahibi rezaleti! Yıkılmak üzere olan evden kurtuldu ev sahibinden kurtulamadı: Kiramı gönderin, maaşınız da yattı hakkımı yiyorsunuz ayıp ediyorsunuz

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 36 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybederken 100 binin üzerinde kişi de depremden yaralı kurtuldu. On binlerce bina yerle bir olurken akla sığmayan olaylar yaşanmaya devam ediyor. 

Medyatava'nın haberine göre; Sosyal medyada yapılan bir paylaşıma göre yıkılmak üzere olan evden canını zor kurtaran kiracı, ev sahibinin "Kiramı ödeyin" taciziyle karşılaştı.

WhatsApp üzerinden kiracısına mesaj atan ev sahibi, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası yıkılmak üzere olan evden kurtulan kiracısına kira ödemesi için ısrar etti. 

İddiaya göre kiracı; Bülent Bey adlı ev sahibinin kirayı istemesi üzerine "Oturmadığım, yıkılmak üzere olan evin kirasını size gönderemeyeceğim gibi yardıma ihtiyacınız varsa yardım kuruluşlarına başvurmanızı öneririm. Tekrar hepimize geçmiş olsun eşinize, ailenize selamlar" şeklinde bir mesaj gönderdi.

Bu mesaja karşılık olarak ısrarla kirayı istemeye devam eden ev sahibi, "Ama maaşını aldı. Bir eczacı kiralık istiyor, ben otururum diyor. 6'sına kadar oturdun, ama işyanı çıkarmadığın sürece kiracısın. Devlet sana kira yardımı yapacak ama..." diyerek cevap verdi.

Ev sahibinin ısrarına sinirlenen kiracı ise, "Bülent bey, girilecek ev olurda girsin otursun. Devlet neyin yardımını yapacakmış, yapınca görürüz. Şimdi bunları mı düşünelim hasbinallah ya sabır. Ben Kayseri'deyim, süreci bekliyorum. Ne olacağını görünce tekrar yazarım bilgilendiririm sizi. Bu meseleyi çok uzatmak istemiyorum, ayıptır" diyerek yanıtladı.

"KİRAMI GÖNDERİN" ISRARI

Israrla kirasını istemeye devam eden ev sahibi, 15 Ocak - 15 Şubat arası kirasını zaten gönderen kiracıyı taciz etmeye devam etti. Ev sahibi, "Kiramı gönderin. 6'sına kadar oturdunuz, maaşınız da yattı. Hakkımı yiyorsunuz oralı bile olmuyorsunuz. Asıl siz ayıp ediyorsunuz ihtiyacım var diyorum, kaza yaptım" diyerek kendisini haklı göstermeye çalıştı. 

Kiracı ise 15 Ocak - 15 Şubat arası kirasını zaten ödediğini vurgulayarak şunları söyledi: "Bülent bey anlamıyorsunuz galiba. Ben zaten Ocak 15 Şubat 15 arası kiramı Ocak'ta ödemiştim, öde otur yapıyorum" diyerek haklılığını bir kez daha hatırlattı. 

Kiracı, ev sahibi ile arasındaki konuşmayı sosyal medyada paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları ise ev sahibine büyük tepki gösterdi. İşte ev sahibi ile kiracı arasında geçen konuşma:

Ev sahibi rezaleti! Yıkılmak üzere olan evden kurtuldu ev sahibinden kurtulamadı: Kiramı gönderin, maaşınız da yattı hakkımı yiyorsunuz ayıp ediyorsunuz - Resim : 1