Exxen Canlı izle Villarael Juventus, Villarael Juventus maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Villarael ile Juventus arasında oynanacak mücadele Exxen platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. Kullanıcılar, Villarael Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda? gibi aramalar yapıyor. İşte, Villarael Juventus şifresiz izleyebilceğiniz link...

Exxen Canlı izle Villarael Juventus, Villarael Juventus maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Villarael Juventus karşı karşıya geliyor. Futbolseveler, "Exxen Canlı izle Villarael Juventus Şampiyonlar Ligi" gibi aramalar yapıyor. Villarael Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Villarael Juventus şifresiz ve canlı izleyebilceğiniz link...

Villarael Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?

Devler Ligi Villarael Juventus maçı canlı yayın kanalı bilgileri ve tüm detaylar şöyle;

Villarael Juventus maçı saat 23:00’te Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor.

Villarael Juventus maçı canlı izle

İşte Villarael Juventus maçını canlı izleyebileceğiniz link.

Villarael ile Juventus arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçı, Ceramica Stadyumu'nda oynanacak.

 Exxen Canlı izle Villarael Juventus, Villarael Juventus maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

Villarael ile Juventus arasındaki bilgiler

Avrupa kupalarında Juventus ile ilk kez karşılaşacak olan Villarreal, daha önce Şampiyonlar Ligi’nin eleme turlarında eşleştiği tek İtalyan takımı olan Inter'i elemeyi başardı (2005/06 çeyrek final).

2002/03'ten bu yana Şampiyonlar Ligi eleme turlarında eşleştiği sekiz İspanyol takımının altısını elemeyi başaran Juventus, en son 2018/19 son 16 turunda Atletico Madrid'i turnuvanın dışında bıraktı.

Şampiyonlar Ligi’nde bugüne kadar üç farklı İtalyan temsilcisini birer kez ağırlayan Villareal, daha önceki maçlarda Inter Milan’ı mağlup etmiş (Nisan 2006), Napoli’ye kaybetmiş (Aralık 2011) ve Atalanta ile berabere kalmıştı (Eylül 2021).

Şampiyonlar Ligi’nde İspanyol takımlarına konuk olduğu son beş maçın üçünü kazanan Juventus (2017/18’de Real Madrid, 2018/19’da Valencia, 2020/21’de Barcelona), daha önceki 25 İspanya ziyaretinde ulaştığı galibiyet sayısını yakaladı (6B 16M).

Şampiyonlar Ligi’nin eleme turlarında çıktığı son altı maçın sadece birini kazanan Villarreal Teknik Direktörü Unai Emery (1B 4M), son 16 turundaki son üç eşleşmesinde de turnuvaya veda etti (2010/11’de Valencia, 2016/17 ve 2017/18’de PSG).

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile çıktığı beş son 16 turu eşleşmesinin dördünde tur atlayan Massimiliano Allegri, turnuvanın bu aşamasında sadece 2015/16’da Pep Guardiola’nın çalıştırdığı Bayern Münih’e elendi.

2020/21’den bu yana Şampiyonlar Ligi’nde Federico Bernardeschi (5) ve Juan Cuadrado (6) dışında 5+ asist yapan sadece iki takım arkadaşı bulunuyor: Joshua Kimmich-Robert Lewandowski (Bayern Münih) & Kylian Mbappe-Angel Di Maria (PSG).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde beş gole doğrudan katkı sağlayan Arnaut Danjuma (4 gol & 1 asist), Villarreal tarihinde bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan iki isimden biri (5; 2008/09’da Joseba Llorente).

Villarreal ile karşılaştığı son dört resmi maçın ikisinde gol atan Juventus forveti Alvaro Morata (2 gol), Real Madrid formasıyla Şubat 2017’de bu statta çıktığı karşılaşmada takımının galibiyet golünü kaydetmişti (3-2).

Villarreal’in kanat oyuncusu Yeremi Pino, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında gol atan dördüncü 20 yaş altı İspanyol oyuncu olmak istiyor (2008 ve 2010’da Bojan, 2006’da Cesc Fabregas, 1996’da Raul).