Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti o iddialara sert çıktı! "Gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık"

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Evcen'in reklam çekimleri sırasında özel istekleri karşılanmadığı için kriz çıkardığı iddialarına isyan etti. Çift, sosyal medyada yaptıkları açıklamada söz konusu iddiaları yalanlarken firmadan da açıklama geldi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti o iddialara sert çıktı! "Gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık"

Bir mobilya markasının reklam yüzü olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, reklam çekimleri sırasında yaşandığı iddia edilen sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fahriye Evcen'in özel kulisin yanı sıra karavan istediği için kriz çıkardığı iddialarına çift tepki gösterdi.

"Gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık" diyen Burak Özçivit, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Eşimle birlikte güzel bir reklam çektik. Üç gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı biz de bütün ekibimizle bu mutluluğu, güzelliği konuşup yaşarken... İddia adı altında bizimle alakası olmayan karavan üzerinden çıkan saçma sapan haberlerden gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık. Lütfen, lütfen bizim üzerimizden konuları çarpıtıp iddia diyerek haber üretmeyi bırakın."

"HİÇ ALAKAMIN OLMADIĞI HABERLER YAPMAKTAN VAZGEÇSENİZ"

İddiaların odağında yer alan Fahriye Evcen ise, "Artık gerçekten benim üzerimden hiç alakamın olmadığı haberler yapmaktan vazgeçseniz. Çok sıkıldım... Konunun benimle alakası yokken nasıl bana mal edilebiliyor anlamış değilim. Hepimize sağlıklı bir ruh hali, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.

FİRMA DA YALANLADI

Firma tarafından yapılan açıklamada da "Son dönemde medyada yer alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ile gerçekleştirdiğimiz reklam çekimi hakkındaki olumsuz haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çekimler sorunsuz ve keyifli bir atmosferde tamamlanmıştır. Kamuoyunun yanıltıcı haberlere itibar etmemesini rica ederiz" denildi.