Fenerbahçe 7 milyon euro'ya transfer etmiş, değeri 11 milyon euro'ya kadar çıkmıştı. Fenerbahçe'nin eski kaptanı Galatasaray'a transfer oluyor

Fenerbahçe'nin eski kaptanları arasında yer alan bir futbolcunun Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. Söz konusu haber büyük bir yankı uyandırdı. Futbolcu, 2015 yılında 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Fenerbahçe 7 milyon euro'ya transfer etmiş, değeri 11 milyon euro'ya kadar çıkmıştı. Fenerbahçe'nin eski kaptanı Galatasaray'a transfer oluyor

Süper Lig'in başarılı takımları arasında yer alan Galatasaray'da Okan Buruk'un Sergio Oliviera'nın biletini kesmesinin ardından orta sahaya yönelik arayışlar hızlandı. 

Sarı kırmızılı ekip için ortaya atılan son iddia ise büyük bir yankı uyandırdı. 2015 ile 2022 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen takımın eski kaptanlarından Ozan Tufan'ın Galatasaray'a transfer olacağı öne sürüldü. 

Fenerbahçe 7 milyon euro'ya transfer etmiş, değeri 11 milyon euro'ya kadar çıkmıştı. Fenerbahçe'nin eski kaptanı Galatasaray'a transfer oluyor - Resim : 1

DEĞERİNİ 11 MİLYON EURO'YA KADAR ÇIKARMIŞTI

2015 yılında Burraspor'dan Fenerbahçe'ye 7 milyon euro karşılığında transfer olan Ozan Tufan, 2021 yılında bonservis bedelini 11 milyon euro'ya kadar çıkarmıştı. Kariyerinde hızlı bir düşüş yaşayan Ozan Tufan son olarak İngiltere'nin Hull City takımına transfer oldu. 

28 yaşındaki futbolcunun şu anki piyasa değeri ise 3.20 milyon euro. Ozan Tufan, yeniden Türkiye'ye dönerek kendisini bir kez daha kanıtlamak istiyor.