Fenerbahçe A Takımı Yunanistan'a gitti. Otobüste 1 eksik vardı, 1 de yerine binen ismi duyun

UEFA Konferans Ligi'nde kritik maçta Yunan ekibi Olimpiakos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe kafilesi otobüsle yola çıktı. Sarı lacivertlilerde 1 eksiği duyan taraftar yıkıldı ancak onun yerine oynayacak futbolcu da çok güven veriyor.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde de Yunan rakibi Olimpiakos'u eleyerek Yarı Final'e kalmak istiyor. 

Sarı lacivertli takım bu kapsamda perşembe günü saat 19.45'te Atina'da Olimpiakos ile karşı karşıya gelecek. 

Fenerbahçe A Takımı Yunanistan'a gitti. Otobüste 1  eksik vardı, 1  de yerine binen ismi duyun - Resim : 1

Sarı lacivertli takımın kamp kadrosunun açıklanmasının ardından gözler kadroda olmayan oyunculaer çevrildi. Sarı lacivertlilerde 1 eksiği duyan taraftar yıkıldı ancak onun yerine oynayacak futbolcu da çok güven veriyor. 

TARAFTAR GALİBİYET BEKLİYOR

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarından Atina'da galibiyet bekliyor. Sarı lacivertli futbolcular da alacakları galibiyet ile tüm Türkiye'yi sevince boğmanın hesaplarını yapıyor. Kadroda sakatlığı nedeniyle yer almayan Dijiku'nun eksikliği moral bozdu ancak Becao'nun kadroda yer alması, taraftarı memnun etti. 

Fenerbahçe A Takımı Yunanistan'a gitti. Otobüste 1  eksik vardı, 1  de yerine binen ismi duyun - Resim : 2

İsmail Kartal'ın yarın oynanacak müsabakaya nasıl bir 11 ile çıkacağı da Fenerbahçe taraftarı tarafından şimdiden merak ediliyor.