Fenerbahçe antrenmanında sürpriz isim! Herkes kim olduğunu merak ediyordu! Gerçek ortaya çıktı

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde paylaşılan fotoğraflardaki bir yabancı futbolcu herkesin dikkatini çekti. O ismin kim olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe antrenmanında sürpriz isim! Herkes kim olduğunu merak ediyordu! Gerçek ortaya çıktı

Milli takımlar nedeniyle liglere ara verilse de takımlar, milli futbolcularından yoksun olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 13. hafta maçında 26 Kasım Pazar akşamı VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe antrenmanında sürpriz isim! Herkes kim olduğunu merak ediyordu! Gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışması yapan oyuncularımız, idmanı dar alanda gerçekleştirdikleri çift kale maçla tamamladı.

FİLDİŞİLİ İSİM FENERBAHÇE İLE ANTRENMANLARA ÇIKIYOR

Sarı-lacivertli takımın resmi internet sitesinden paylaşılan fotoğraflardaki bir futbolcu herkesin dikkatini çekti. Fenerbahçe’nin TFF’ye bildirdiği kadroda ismi bulunmayan futbolcunun Fildişi Sahilli orta saha Marius Tresor Doh olduğu öğrenildi. Futbolcunun Fenerbahçe ile antrenmanlara çıktığı belirtildi.

Fenerbahçe antrenmanında sürpriz isim! Herkes kim olduğunu merak ediyordu! Gerçek ortaya çıktı - Resim : 2
Marius Tresor Doh (en sağda)