Fenerbahçe Antrenörü Zeki Murat Göle’den açıklama: “A takımımızı biraz dinlendirip, genç takımımızla sahada olacağız”

Fenerbahçe Antrenörü Zeki Murat Göle, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamada, “A takımımızı biraz dinlendirip, genç takımımızla sahada olacağız. İnandığımız değerlerden vazgeçmeyeceğiz. Tüm Türk paydaşlar olarak aynı görüşte olmayı dilerdik ama bunun mümkün olmadığını görüyoruz” dedi.

Fenerbahçe Antrenörü Zeki Murat Göle’den açıklama: “A takımımızı biraz dinlendirip, genç takımımızla sahada olacağız”

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Fenerbahçe Antrenörü Zeki Murat Göle açıklamalarda bulundu.

Zeki Murat Göle, “Ülkemizin en büyük spor kulübü olarak Avrupa'da ilerliyoruz. Bütün kupalarımız Avrupa'da olsun, mayısa kadar ilerleyelim isteriz çünkü buna ihtiyacımız var. Biz de çeyrek finaldeyiz ve hedefimizde kupayı almak var. Avrupa maçımız öncesi yüksek şiddette bir maç oynamaya zorunlu tutulduk. A takımımızı biraz dinlendirip, genç takımımızla sahada olacağız. İnandığımız değerlerden vazgeçmeyeceğiz. Tüm Türk paydaşlar olarak aynı görüşte olmayı dilerdik ama bunun mümkün olmadığını görüyoruz” dedi.