Fenerbahçe derbisinin kahramanıydı! Kötü haber geldi! İngilizler, Beşiktaş’ın yıldızı için harekete geçti!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in takımda kalmasını istediği Nathan Redmond’dan kötü haber geldi. İngiliz ekipleri Burnley, Fulham, Brentford ve Sheffield United’ın yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği ifade edildi.

Fenerbahçe derbisinin kahramanıydı! Kötü haber geldi! İngilizler, Beşiktaş’ın yıldızı için harekete geçti!

Beşiktaş’ın sezon başında Southampton takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı 29 yaşındaki kanat oyuncusu Nathan Redmond, Şenol Güneş’in takımın başına geçmesiyle performansını yükseltti. Fenerbahçe derbisine 2 asist, 1 gol ile damga vuran Redmond’un talipleri de artmaya başladı.

Fenerbahçe derbisinin kahramanıydı! Kötü haber geldi! İngilizler, Beşiktaş’ın yıldızı için harekete geçti! - Resim : 1

İNGİLİZ EKİPLERİNİN RADARINA GİRDİ

Fanatik’in haberine göre 29 yaşındaki yıldızı Premier Lig'e yükselme başarısı gösteren Burnley’nin menajeri Vincent Kompany'nin çok istediği öğrenildi.

İngiltere Championship'te Burnley'den sonra Premier Lig'e direkt yükselmeye çok yakın olan Sheffield United da Redmond'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bu sezon İngiltere Premier Lig'in orta sıralarında yer alan Fulham ve Brentford da Redmond'ın peşine düşen kulüpler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe derbisinin kahramanıydı! Kötü haber geldi! İngilizler, Beşiktaş’ın yıldızı için harekete geçti! - Resim : 2

SEZON SONUNDA KARAR VERECEK

Redmond'ın İngiltere'ye mi döneceği yoksa Beşiktaş'ta mı kalacağı yönünde vereceği kararı sezon sonuna bıraktığı öğrenildi. İngiliz futbolcu önüne konacak projelere ve kazanacağı ücrete bakıp imzayı atacak.

GÜNEŞ: “RAKIMI ATEŞLEYEN BİR YAPIYA BÜRÜNDÜ”

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Giresunspor maçında 1 gol atan Redmond’un durumu hakkında, “Redmond’ın performansına yönelik sorulan soruyu cevaplandıran deneyimli teknik adam, “Redmond sağda da, solda da, orta da oynar. Hatta forvette de oynar. Birçok özelliğe sahip bir oyuncu. Ben kendisini bu pozisyonda oynatırsam daha verimli olacağını düşünüyorum. Eleştiriler olabilir ama yerine göre, oyunun gidişatına göre saha içerisindeki dizilişe müdahale edilmesi normal bir olaydır. Redmond'ı tebrik ediyorum. Yükselen bir performansı var ve takımı ateşleyen bir yapıya büründü” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe derbisinin kahramanıydı! Kötü haber geldi! İngilizler, Beşiktaş’ın yıldızı için harekete geçti! - Resim : 3

ÇEBİ: “OTURUP PAZARLIK YAPACAĞIZ”

Dün akşam basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de futbolcunun durumu hakkında, “Redmond'ın kontratında opsiyon yok. Oturup pazarlık yapacağız. O da bizimle devam etmek istiyor. Dele Alli ise iyi niyetli bir oyuncu ama burada olmadı. Ceyhun beye talimat verdim, ekonomisi uygun olursa, ben devam etmek isterim, sıfır bonservisle oynamak istiyorsa gelsin şansımızı deneyelim dedim" dedi.