Fenerbahçe Dzeko'nun yanına bir dünya yıldızı daha çekiyor! 2020'de değeri 80 milyon euroydu. "Alman kulesi" gelirse şampiyonluğu hediye eder

Fenerbahçe'de şampiyonluğu riske atmak istemeyen başkan Ali Koç, Dzeko'nun yanına bir dünya yıldızı daha getirmek için kolları sıvadı. Yönetimin hedefi, 2020 yılında değeri 80 milyon euro olan futbolcuyu kiralık olarak kadroya katmak.

Fenerbahçe Dzeko'nun yanına bir dünya yıldızı daha çekiyor! 2020'de değeri 80 milyon euroydu. "Alman kulesi" gelirse şampiyonluğu hediye eder

Süper Lig'de sezona çok iyi başlayan Fenerbahçe, Trabzonspor mağlubiyetiyle neye uğradığını şaşırdı. Adana Demirspor maçıyla birlikte oyununda yeniden toparlanma olan Fenerbahçe devre arasında eksik bölgeleri tamamlamak istiyor. 

FORVET TRANSFERİ GÜNDEME

Sarı lacivertlilerde Batshuayi'nin sürekli sorun çıkarması nedeniyle forvet transferi gündemde. Ali Koç, Dzeko'dan çok memnun ancak Avrupa'da yola devam edilmesi durumunda Dzeko'nun çok yorulacağını düşünüyor. 

2022 YILINDA TRANSFER OLDU 

İşte bu yüzden devre arasında forvet transferi için araştırmalar başladı. Sarı lacivertli yönetim, 2022 yılında Chelsea'dan Leipzig'e 20 milyon euro karşılığında transfer olan Timo Werner'in durumunu sordu. Werner'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı biliniyor. Ancak sarı lacivertliler kiralık formulü üzerinde duruyor. Kulübünün buna yanaşıp yanaşmaycağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Fenerbahçe Dzeko'nun yanına bir dünya yıldızı daha çekiyor! 2020'de değeri 80 milyon euroydu. "Alman kulesi" gelirse şampiyonluğu hediye eder - Resim : 1

80 MİLYON EURO DEĞERİ VARDI 

"Alman kulesi" olarak adlandırılan Werner'in 2020 yılında 80 milyon euroya yakın piyasa değeri vardı. 

Yıldız futbolcu Bundesliga ekiplerinden Leipzig'den 53 milyon euro karşılığında Chelsea'ya transfer olduktan sonra 20 milyon euroya geri dönmüştü. 

Takımında mutsuz olan Werner bu sezon Bundesliga'da çıktığı 13 maçta sadece 2 gole katkıda bulunabildi. 

Fenerbahçe'de Werner'in devre arasında transfer edilmesi durumunda Dzeko'nun lige daha iyi odaklanacağı ve Werner'in de vereceği katkıyla şampiyonluğun geleceğine inanılıyor.