Derbide kırmızı kart görmüştü! İrfan Can Kahveci kaç maç ceza alacak?

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, evinde Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Skor 2-0'a geldikten sonra sinirlerine hakim olamayan İrfan Can Kahveci, karşılaşmanın 86. dakikasında takımını 10 kişi bırakarak taraftarların tepkisini topladı. İrfan Can'ın kaç maç ceza alacağı belli oldu.

Derbide kırmızı kart görmüştü! İrfan Can Kahveci kaç maç ceza alacak?

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, evinde Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu.

Skor 2-0'a geldikten sonra sinirlerine hakim olamayan İrfan Can Kahveci, karşılaşmanın 86. dakikasında takımını 10 kişi bırakarak taraftarların tepkisini topladı.

Derbide kırmızı kart görmüştü! İrfan Can Kahveci kaç maç ceza alacak? - Resim : 1
Görüntü BeinSports'tan alınmıştır

 

 

İRFAN CAN'IN KAÇ MAÇ CEZA ALACAĞI BELLİ OLDU

TFF DİSİPLİN TALİMATI MADDE 43 – KURAL DIŞI HAREKETLER

'Şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir.'

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

İrfan Can Kahveci, hakem Halil Umut Meler'in kırmızı kart göstermesinden sonra koşarak oyun alanını terk etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, "Keşke oyundayken böyle koşsaydın" yorumunu yaptıkları milli futbolcunun, tribün tepkisinden çekindiği için hızla soyunma odasına gittiğini savundu.

NİHAT KAHVECİ'DEN SERT ELEŞTİRİ

Kırmızı kart gören İrfan Can hakkında konuşan Kahveci, "İrfan Can kime kızdın? Jesus'a mı kızdın ilk 11'de değilsin diye. Tribüne mi, arkadaşına mı? O tekmeyi niye atıyorsun. Belki 2-2 olacak maç. Çok gereksiz bir hareket. Kadıköy'de derbi atmosferi iyi değildi diyenler var. O seyirciyi maçın içine alacaksın, seni nasıl desteklesin böyleyken. Altay'a ver uzun atsın. Berkan alıyor zaten öyle. Açık bir pas yaparak çıkmıyor Fenerbahçe'sin sen" ifadelerini kullandı.