Fenerbahçe şampiyon olursa ilk gidecek futbolcu belli oldu. Koç ve Kartal da çaresiz kalacak. Kasaya 30 milyon euro girecek

Süper Lig'de bu sezon birçok futbolcusu iyi performans gösteren Fenerbahçe'de ilk gidecek futbolcuya artık kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Sarı lacivertlilerin şampiyon olması durumunda o futbolcunun kadrodan ayrılması kesin gibi. Koç ve Kartal da çaresiz kalacak. Kasaya 30 milyon euro girecek.

Fenerbahçe şampiyon olursa ilk gidecek futbolcu belli oldu. Koç ve Kartal da çaresiz kalacak. Kasaya 30 milyon euro girecek

Süper Lig'de şampiyonluğun en yakın adayları arasında yer alan Fenerbahçe'de bu sezon çok sayıda oyuncu Avrupa takımlarının radarına girdi. 

Fenerbahçe'de ilk gidecek futbolcuya artık kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Sarı lacivertlilerin şampiyon olması durumunda o futbolcunun kadrodan ayrılması kesin gibi. Koç ve Kartal da çaresiz kalacak. Kasaya 30 milyon euro girecek.

HEDEFİ ŞAMPİYON OLMAK

Fenerbahçe'nin dinamosu Ferdi Kadıoğlu'nun öncelikli hedefi sarı lacivertli forma altında başarılı olmak. Daha sonras ise Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek. İşte bu nedenle sarı lacivertlilerin şampiyon olması durumunda Ferdi'nin takımdan ayrılan ilk isim olması bekleniyor.  

Fenerbahçe şampiyon olursa ilk gidecek futbolcu belli oldu. Koç ve Kartal da çaresiz kalacak. Kasaya 30 milyon euro girecek - Resim : 1

30 MİLYON EURO GELİR BEKLENTİSİ 

Football London'un haberine göre Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ediyor ve öncelikli transfer hedefi olarak belirlemiş durumda. Ali Koç ise Ferdi'nin transferinden en az 25 milyon euro ile 30 milyon euro arasında bir gelir elde etmeyi hedefliyor.