Fenerbahçe'de 13 maç 0 gol 3 asist. O oyuncuya tepkiler dinmiyor! "Takıma zarar veriyor"

Fenerbahçe'de Kayserispor maçının son dakikalarında oyuna girerek hem kendini attıran hem de Fred'in kırmızı kart görmesine neden olan Mert Hakan Yandaş'a tepkiler dinmiyor. Şu ana kadar çıktığı maçlarda sadece 3 asist yapabilen Yandaş için "Takıma zarar veriyor" yorumları yapıldı.

Fenerbahçe'de 13 maç 0 gol 3 asist. O oyuncuya tepkiler dinmiyor! "Takıma zarar veriyor"

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonun düşük kadro kalitesinden bu sezon daha kaliteli bir kadroya doğru evrildi. Ancak takımda hala futbol kalitesi anlamında düşük futbolcular var. 

Bu futbolculardan biri de Mert Hakan Yandaş. Kayserispor maçının son dakikalarında oyuna girerek hem kendini attıran hem de Fred'in kırmızı kart görmesine neden olan Mert Hakan Yandaş'a tepkiler dinmiyor. 

0 GOL

Şu ana kadar sarı lacivertli forma altında toplamda 498 dakika süre alan Yandaş, bu süre zarfı içerisinde ağlara 0 gol gönderdi. Ayrıca 3 asist yaparak mevkisindeki oyuncuların da gerisinde kaldı. İsmail Kartal zorunlu olmadıkça da bu futbolcuyu tercih etmiyor. Ancak Kayserispor maçının son dakikalarında o bile çileden çıkarak Yandaş'a tepki gösterdi. 

TARAFTAR İSTEMİYOR

Yandaş için sabır artık sarı lacivertli taraftarlar cephesinde de taşmış durumda. Fenerbahçe taraftarları bu futbolcunun devre arasında takımdan gönderilmesini ve yerine daha kaliteli bir orta saha transfer edilmesini istiyor. 

Fenerbahçe'de 13 maç 0 gol 3 asist. O oyuncuya tepkiler dinmiyor! "Takıma zarar veriyor" - Resim : 1

ÜRÜNDÜL: TAKIMA ZARAR VERİYOR

Fenerbahçe'nin Kayserispor galibiyetini yorumlayan spor yazarlarının hedefinde Mert Hakan Yandaş vardı. Sabah yazarı Ömer Üründül şunları söyledi: "İsmail Kartal ne yazık ki bu Mert Hakan'ın agresif hareketlerle takıma zarar verdiğini göremiyor. Fred'in de kırmızı kart görmesinin önemli bir nedeni oldu."