Fenerbahçe'de 1,7 milyon euroluk oyuncu Süper Lig'de dengeleri değiştirecekti Sarı lacivertli taraftarlar isyan ateşini yaktı

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Kayserispor ile oynadığı maçta yaptığı hatalarla 3-3'lük eşitliğin gelmesine neden olan bir futbolcu taraftarların tepki odağı haline geldi. Taraftarlar isyan ateşini yakmış durumda.

Fenerbahçe'de 1,7 milyon euroluk oyuncu Süper Lig'de dengeleri değiştirecekti Sarı lacivertli taraftarlar isyan ateşini yaktı

Fenerbahçe Süper Lig'de liderliğini korumak amacıyla Kayserispor karşısına çıktı. Mücadeleye iyi başlayan sarı lacivertliler, defansta stoperlerinin yaptığı hatalar nedeniyle adeta kelle koltukta maçı götürdü. 

SERDAR AZİZ'TEN 2 HATA

Becao'nun sakatlığı nedeniyle mecburen stoperde oynamak zorunda kalan Serdar Aziz, maç içerisinde yaptığı 2 hata nedeniyle maçta eşitliğin gelmesine neden oldu. Sarı lacivertli taraftarlar da maçtan sonra sosyal medyadan Serdar için isyan ateşini yaktı. 

1, 7 MİLYON EUROLUK OYUNCU SÜPER LİG'İN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEKTİ

Fenerbahçe'de Dijiku'nun hatasını affetirip penaltı almasının ardından topun başına geçen Batshuayi, takımını yeniden 4-3 öne geçirerek Serdar Aziz'e olan tepkileri de bir nebze olsun engellemiş oldu. Yoksa 1,7 milyon euro değere sahip Serdar Aziz de Süper Lig'in az kalsın kaderini değiştirecekti.