Fenerbahçe'de 8.7 milyon euro değerinde büyük rezalet! Trabzonspor hezimetinin sorumlusu olarak 2 futbolcu gösterildi. "Kulübeden çıkmasınlar"

Süper Lig'de yenilmezlik serisini Trabzonspor'a karşı kaybeden Fenerbahçe'de toplam bonservis bedelleri 8.7 milyon euroyu bulan 2 futbolcuya büyük tepki var. Taraftarlar "Kulübeye çakılsınlar" diyerek iki futbolcunun da oynatılmamasını istedi.

Fenerbahçe'de 8.7 milyon euro değerinde büyük rezalet! Trabzonspor hezimetinin sorumlusu olarak 2  futbolcu gösterildi. "Kulübeden çıkmasınlar"

Fenerbahçe bu sezon çıktığı tüm maçları kazanarak taraftarlarını çok mutlu etti. Ancak sarı lacivertlilerin yenilmezlik serisini Trabzonspor bozdu. Kadıköy'deki mücadelede rakibine karşı 3-2'lik üstünlük sağlayan Trabzonspor, sahadan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. 

MECBURİYETTEN OYNADILAR

Fenerbahçe'de normalde kulübede bekleyen Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde o bölgede elde futbolcu kalmaması nedeniyle mecburen Fenerbahçe formasını giydi. İki fubolcu da maç boyunca giydikleri formanın hakkını vermeyerek taraftarların tepki odağı haline geldi. 

Fenerbahçe'de 8.7 milyon euro değerinde büyük rezalet! Trabzonspor hezimetinin sorumlusu olarak 2  futbolcu gösterildi. "Kulübeden çıkmasınlar" - Resim : 1

ZACJ'IN PERFORMANSI DA REZİLDİ 

Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezonlarda gösterdiği performansla az da olsa taraftarın gönlüne girmeyi başaran Miha Zacj da Trabzonspor maçında Fred'in boşluğunu doldurmanın yanı sıra kendi boşluğunu bile dolduramadı. 

Fenerbahçe'de 8.7 milyon euro değerinde büyük rezalet! Trabzonspor hezimetinin sorumlusu olarak 2  futbolcu gösterildi. "Kulübeden çıkmasınlar" - Resim : 2

8.7 MİLYON EUROLUK FİYASKO

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında gereksiz bir kart gören İsmail Yüksek'in yanı sıra toplamda 8.7 milyon euro bonservis bedelleri bulunan Zajc ve Samet Akaydın, mağlubiyetin mimarları olarak gösterildi. 

"KULÜBEYE ÇAKILI KALSINLAR"

Maç sonunda sosyal medyaya akın eden Fenerbahçe taraftarları bu iki futbolcuya da eleştiri yağdırdı. Taraftarlar "Kulübeye çakılı kalsınlar" diyerek iki futbolcunun da bundan sonraki maçlarda görev almamasını istedi. 

Taraftarlar, Samet Akayadın'ın gösterdiği bu performansla Fenerbahçe'nin dördüncü stoperi bile olamayacağını ifade ederek sezon sonu takımdan gönderilmesi gerektiğini vurguladı.