Fenerbahçe'de Ali Koç, 18 maçta 14 gol 5 Asist yapan futbolcunun transferini bitiriyor. Resmi görüşmeler için yetkili görevlendirildi

Ara transferde eksik bölgelerinin farkında olan Fenerbahçe, transfer bombalarını art arda patlatıyor. Sarı lacivertlilerde, Bonucci ve Krunic'in ardından yeni Firmino için de resmi bir temsilci görevlendirildi.

Fenerbahçe'de Ali Koç,  18 maçta 14 gol 5 Asist yapan futbolcunun transferini bitiriyor. Resmi görüşmeler için yetkili görevlendirildi

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük 2 adayından biri konumunda bulunan lider Fenerbahçe'de yönetim, eksikliklerin hemen hemen çok net olması nedeniyle transferde emin adımlarla ilerliyor. 

Sarı lacivertlilerde bu kapsamda defans bölgesine dünyanın en iyi savunma oyuncuları arasında yer alan Bonucci alındı. Ayrıca orta saha bölgesine de uzun bir zamandan bu yana üzerinden çalışılılan Krunic transfer edildi. Kanarya'da eksik bölgeler için takviye çalışmaları ise devam ediyor. 

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI 

Fenerbahçe, Batshuayi'nin sürekli sorun çıkarması nedeniyle yeni bir forvet arayışına girdi. Bu kapsamda Firmino'ya benzerliği nedeniyle "Yeni Firmino" olarak adlandırılan bir futbolcu için çalışmalar başladı. 

Fenerbahçe'de Ali Koç,  18 maçta 14 gol 5 Asist yapan futbolcunun transferini bitiriyor. Resmi görüşmeler için yetkili görevlendirildi - Resim : 1

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre  Fenerbahçe, Partizan forması giyen Matheus Saldanha için oyuncunun kulübü ile resmi görüşmelere başladı. Türkiye’den bir menajere oyuncu tarafıyla görüşmesi için ‘resmi yetki’ verildi.

18 MAÇTA 14 GOL 5 ASİST

Matheus Saldanha’nın Sırbistan Ligi performansı da harika. Oyuncu, takımıyla çıktığı 18 maçta 14 gol, 5 asiste imza attı.