Fenerbahçe'de dünya devlerinin peşinden koştu yıldız futbolcu hakkında şok gelişme. Bonservisi 25 milyon euro deniliyordu, rakam buz kestirdi

Fenerbahçe'de performansıyla göz dolduran futbolcuların başında gelen Ferdi Kadıoğlu hakkında flaş bir gelişme yaşanıyor. Taraftarlar Ferdi Kadıoğlu'nun transfermarket'teki değerinin en az 25 milyon euro'ya çıkmasını bekliyordu fakat 17 milyon euro'da sabitlendi.

Fenerbahçe'de dünya devlerinin peşinden koştu yıldız futbolcu hakkında şok gelişme. Bonservisi 25 milyon euro deniliyordu, rakam buz kestirdi

Süper Lig'de bu sezon kesin şampiyonluk hedefleyen takımların başında gelen Fenerbahçe'de sezon sonu birçok futbolcuya büyük kulüplerden teklif geleceğe benziyor. O futbolcuların başında da Ferdi Kadıoğlu geliyor. Sarı lacivertli ekibe imza attığı günden bu yana önemli bir yükseliş gösteren Ferdi Kadıoğlu, bek pozisyonunda oynamaya başlamasıyla birlikte adeta seviye atladı. 

SON DÖNEMDE YILDIZLAŞTI

Sarı lacivertlilerde taraftarın da çok sevdiği isimlerden biri olan Ferdi Kadıoğlu, özellikle son dönemde maçlarda gösterdiği çaba ile ön plana çıktı. Ferdi ayrıca verilen görevleri eksiksiz yerine getirmesiyle de teknik heyetin elini rahatlatıyor. 

Fenerbahçe'de dünya devlerinin peşinden koştu yıldız futbolcu hakkında şok gelişme. Bonservisi 25 milyon euro deniliyordu, rakam buz kestirdi - Resim : 1

DEĞERİNİN YÜKSELMEMESİ ŞOK ETKİSİ YARATTI

Ferdi Kadıoğlu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Taraftarlar Ferdi Kadıoğlu'nun transfermarket'teki değerinin en az 25 milyon euro'ya çıkmasını bekliyordu fakat 17 milyon euro'da sabitlendi. 

Ancak Ali Koç ve yönetiminin sezon sonunda olası bir transfer teklifinde kapıyı 20 ila 25 milyon euro bandından açması bekleniyor.