Fenerbahçe'de Olimpiakos maçının kilidini tek 1 oyuncu açacak. Yanında kim oynarsa oynasın tur gelir

Fenerbahçe, perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde Yunan temsilcisi Olimpiakos ile yarı final bileti için karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertliler ilk maçta forma giyemeyen oyuncunun yarı final biletinin alınmasında önemli rol oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Olimpiakos maçının kilidini tek 1 oyuncu açacak. Yanında kim oynarsa oynasın tur gelir

Süper Lig'de Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 yenerek taraftarlarına bayram hediyesi veren Fenerbahçe'de hedef şimdi Yunan Olimpiakos'un Konferans Ligi'nden devre dışı bırakılması. 

Yunanistan'taki ilk maçta sahadan 2-3'lük skorla mağlup ayrılan temsilcimiz, her türlü 2 farklı galibiyette tur biletini elde edecek. Futbol otoriterleri, tam kadroa çıkacak bir Fenerbahçe'nin Olimpiakos'u rahat şekilde eleyebileceği görüşünde birleşti. 

KİLİT 1 TANE OYUNCU VAR

Sarı lacivertlilerde ilk maçta forma giymeyen bir futbolcuya artık kilit gözüyle bakılıyor. Kadıköy'deki maçta sahada olması beklenen Alexander Djiku'nun takımının savunma kurgusunu iyi bir şekilde yapacağı tahmin ediliyor. 

Fenerbahçe'de Olimpiakos maçının kilidini tek 1 oyuncu açacak. Yanında kim oynarsa oynasın tur gelir - Resim : 1

YANINDA KİM OYNARSA UYUM SAĞLIYOR

Ganalı futbolcunun en önemli özelliği ise yanında Jayden, Becao ya da Çağlar'dan hangisi oynarsa oynasın iyi bir performans göstermesi. Fenerbahçe taraftarı kritik maç öncesinde Djiku'ya büyük bir güven duyuyor.