Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler hareketlendi. Roma'yı Dzeko yaktı. Selahattin Baki'den 12 milyon euroluk büyük hediye

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler devam ediyor. Selahattin Baki'nin uzun süredir uğraştığı futbolcu için Roma devreye girdi. Ancak Roma'yı Dzeko yaktı. İtalyanlar duyurdu.

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler hareketlendi. Roma'yı Dzeko yaktı. Selahattin Baki'den 12 milyon euroluk büyük hediye

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, liderliğini daha da kamçılamak adına transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Sarı lacivertli ekipte Ali Koç'un kurmayları arasında yer alan Selahattin Baki'nin transferi için bizzat İspanya'ya uçtuğu Çağlar Söyüncü, sarı lacivertli kulübe transfer olabilmek için kulübüne her türlü baskıyı yapıyor. 

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'in inadını kırma konusunda artık sona yaklaştığı ifade edilirken, İltayan medyası tarafından bomba bir haber verildi. Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler artık iyice hareketlendi. 

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler hareketlendi. Roma'yı Dzeko yaktı. Selahattin Baki'den 12 milyon euroluk büyük hediye - Resim : 1

ROMA'YI DZEKO YAKTI

İtalya'nın güçlü ekiplerinden Roma'nın da Çağlar'ı transfer etmek adına Atletico'ya teklif yaptığı ancak Çağlar'ın , Leonardo Bonucci ve Edin Dzeko'nun bulunduğu Fenerbahçe'ye gitmeyi tercih ettiği belirtildi. Kısacası Roma'yı Çağlar transferinde Dzeko yaktı. 

Artık Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe için İstanbul'a gelmesi an meselesi olarak değerlendiriliyor. Tüm gözler İspanyol ekibinin vereceği son karara çevrildi. İspanyol ekibin 20 milyon euro bonservis talep ettiği futbolcunun Transfermarket'e göre ise değeri 12 milyon euro.