Fenerbahçe'de Talisca bombası - Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri 15 Kasım 2019

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi yaklaşırken son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip defans hattını iki Danimarkalı'dan oluşturmak istiyor. Talisca iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ayrılması beklenen 10 futbolcu netleşti. İşte son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri.

Fenerbahçe'de Talisca bombası - Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri 15 Kasım 2019

Fenerbahçe'de gündem yaratacak bir transfer gelişmesi yaşandı. Çin'de mutsuz olduğu belirtilen Brezilyalı futbolcu, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye teklif edildi. Tekrar Avrupa'ya dönmek isteyen Talisca'nın maaşında da fedakarlık yapacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in Sampdoria-Atalanta maçını izlediği ve maçtan sonra Simon Kjaer ile bir transfer görüşmesi yaptığı ileri sürüldü. İtalyan basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin Kjaer ile temasta olduğu belirtildi. Sarı-lacivertli ekip Zanka ve Kjaer'den oluşan bir tandem oluşturmayı planlıyor.

Sarlacivertli ekibin Sportif Direktörü Damien Comolli'nin Chelsea ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Pedro'nun transferi için harekete geçtiği belirtiliyor. 32 yaşındaki futbolcunun ilk görüşmede transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Vedat Muriç'in performansı İngiliz takımlarının gözünden kaçmıyor. Kosovalı golcü için İtalyan kulüpleri de sırada.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal'ın 10 ismi gözden çıkarıdğı iddia ediliyor. Buna göre Erten Ersu, Adil Rami, Sadık Çiftpınar, Jailson, Miha Zajc, Tolgay Arslan, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk ve Victor Moses ile yollar ayrılacak. Kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici ile bu sayı 10'a ulaşıyor.

Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc’ı sezon başında isteyen Rus ekibi Krasnodar, Sloven oyuncu için bir kez daha devreye girdi. Mehmet Ekici ise Kasımpaşa ile anlaşma yolunda.

Öte yandan takıma kazandırılması düşünülen yerli oyuncular da belli oldu. Sivasspor'dan Emre Kılınç ve Antalyaspor'dan Nazım Sangare için temasa geçilecek.

Ayrıca gurbetçi futbolcular Ahmed Kutucu, Kenan Karaman ve Halil Dervişoğlu için de nabız yoklanacak.