Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Pereira'nın Ali Koç'a gönderdiği 7 futbolculuk listeden 5'i ortaya çıktı

Kendi döneminde transfer ettiği futbolcuların çoğunda büyük patlama yaşanan Pereira, yakın dostu Ali Koç'un isteğini geri çevirmeyerek Koç'a 7 futbolculuk bir liste gönderdi. Pereira'nın gönderdiği listedeki 5 oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı. İşte o oyuncular...

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Pereira'nın Ali Koç'a gönderdiği 7 futbolculuk listeden 5'i ortaya çıktı

Fenerbahçe'de takıma kazandırdığı ve parlattığı futbolcular nedeniyle taraftarın saygı duyduğu isimlerin başında gelen Pereira'nın oyuncuları arasında yer alan Kim Min Jae'nin Bayern Münih'e gitmesinin an meselesi olmasının ardından Pereira yeniden gündeme geldi. 

ALİ KOÇ LİSTE İSTEMİŞ

Ön libera mevkisine futbolcu arayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yakın dostu Pereira'dan gelecek vaat eden futbolcular hakkında bir liste istediği ve Pereira'nın da Koç'u kırmayarak bu listeyi hazırladığı belirtilmişti. O listedeki futbolcular hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

5 TANESİ ORTAYA ÇIKTI

Listede yer aldığı iddia edilen 5 oyuncu ortaya çıktı. Oyunculardan 4'ünün Arjantinli olması listede dikkat çeken bir ortak özellik olarak yer aldı. Listedeki diğer 2 oyuncunun kim olduğu şu an için bilinmiyor ancak bu oyunculardan birinin Japonya'dan gelecek Takumu Kawamura  olabileceği konuşuluyor. 

İşte Pereira'nın listesi: 

  • Fabricio Diaz - 20
  • Santiago Hezze - 21
  • Mady Camara - 26
  • Alan Varela - 22
  • Redondo - 20