Fenerbahçe'ye Japon 10 numara... Japon ulusal basını "Fenerbahçe'ye transfer oldu" diye yazdı! Sarı lacivertlilere hayırlı olsun

Yeni sezonda hem UEFA Konferans Ligi'nde hem de Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Japon basını tarafından aktarılan bilgiye göre 23 yaşındaki 10 numara Takumu Kawamura Fenerbahçe'ye transfer oldu. Transfer için "Hayırlı olsun" yorumları yapıldı.

Fenerbahçe'ye Japon 10 numara... Japon ulusal basını "Fenerbahçe'ye transfer oldu" diye yazdı! Sarı lacivertlilere hayırlı olsun

Süper Lig'de uzun süreden bu yana şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe, yeni sezonda güçlü bir kadro kurarak hem Konferans Ligi'nde hem de Süper Lig'de iddialı bir konumda olmak istiyor. Dün hoca konusunu da çözüme bağlayan Fenerbahçe'de kulübü iyi tanıyan İsmail Kartal dümenin başına geçti. Şimdi de Kartal'ın talepleri doğrultusunda takımı kurmak için düğmeye basıldı. 

JAPONYA BASINI TRANSFERİ DUYURDU 

Uzak Doğulu futbolculardan istediği verimi alan Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin ardından bu sefer de Japonyalı bir oyuncu nedeniyle heyecan yaşanıyor. Japon basını tarafından 23 yaşındaki 10 numara oyuncusu Takumu Kawamura Fenerbahçe'ye transfer olduğu yazıldı. 

Fenerbahçe'ye Japon 10 numara... Japon ulusal basını "Fenerbahçe'ye transfer oldu" diye yazdı! Sarı lacivertlilere hayırlı olsun - Resim : 1

GELECEK VAAT EDİYOR

Haberin yayılmasının ardından Fenerbahçe taraftarları da büyük bir heyecan yaşadı. Hem yaşının genç olması hem de göze hoş gelen futbolcu nedeniyle Kawamura'nın Fenerbahçe'de başarılı olabileceği konuşuluyor. 

"HAYIRLI OLSUN"

Futbolcunun transferinin Japon basını tarafından duyurulmasının ardından ise Fenerbahçe'ye yönelik "Hayırlı olsun" yorumları yapılmaya başlandı.