FETÖ’cü ve PKK’lı gençler! Özgür amcanız darbe için hazır, sizi bekliyor…

"Gecenin 3'ünde telefon çalsın darbe oluyor desinler, ama gençler yapıyor desinler, ben o darbeye teslim olurum."

Tüm partilerin; AK Partisi, CHP’si, MHP’si, İyi Partisi dâhil hepsinin, 40 yaş üzerindeki siyasetçileri gidecekse o darbeye razıymış.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel söyledi bunları.

Bir zamanlar CHP’liler her sabah büyük bir merak ve hevesle Cumhuriyet okurdu ve atılan manşetlerle heyecanlanırlardı:

“Genç subaylar rahatsız!”

“Genelkurmay’ın ışıkları sabaha kadar yandı”

Bu ışıklılara Anayasa Mahkemesi de eklendi. Onun ışıkları da ne hikmetse sabaha kadar yanıyordu.

Özel daha sonra bu söylediklerini tevil etti mi işitmedim.

Kendisi de biliyordur.

ZIRVA TEVİL GÖTÜRMEZ…

Ama keşke o kadar basit olsa, yani sadece zırva olmakla kalsa sözleri.

Ben de şimdi merak içindeyim, Özgür Özel paşamız bilir.

Genç darbeciler rahatsız mıdır acaba?

Haberi vardır muhtemelen kendisinin. Kendi ağzıyla söyledi, 15 Temmuz darbe gecesi onu Genelkurmay Başkanlığı’ndan darbeci askerler aramışlar ve “Sayın Kılıçdaroğlu’na haber verin, Atatürkçü subaylar idareye el koyuyor” demişler.

Nedense onu aramışlar.

Özgür Özel haftalardır bu minvalde sözler sarfediyor. En son Tv100’de konuşmuştu malum:

“Biz bu milleti sokağa da dökeceğiz kardeşim. Sokağa çıkacağız hakkımızı alacağız evimize döneceğiz. Kan akıtmayacağız çerçeve cam kırmayacağız. Emeklileri de keşke kışkırtabilsem ve sokağa dökebilsem. Haklarını alsalar”

KAN AKITMAYACAĞIZ dediği için içimize su serpildi. Çok rahatladık. Böylece geçmişte partisinin kışkırtmasıyla yapılan sokak kalkışmaları ve darbelerle ne kadar kan akıttıklarını kabul ediyor en azından.

Yine de o vakit “Hadi bu sözleri hak arayışı için demokratik eylem çağrısı olarak ele alıp esnetelim, fazla üzerinde durmayalım” dedik ama fren yapmıyor ki muhterem. Bu kez gençlere yukarıda hatırlattığım darbe çağrısını yaptı.

Sübjektif olarak niyetinin darbe kışkırtıcılığı olmadığını varsayalım. Ama bu GENÇLİK FETİŞİZMİ’nin nelere yol açabileceğinden haberdar mıdır CHP’nin başında emaneten oturan zat?

FETÖ’cü darbecilerin kurmay heyeti 1989-1994 arası girişli olan generallerdi ve onlar yönetiyordu ama sahadaki asker kılıklı FETÖ’cü itlerin neredeyse tamamına yakını genç değil miydi? Askeri okullardan otobüslerle devşirilmiş FETÖ’cü öğrenciler köprüye ve meydanlara sürülüp milletin üzerlerine ateş açıp katliam yapmadı mı?

Peki, şu anda CHP’nin ittifak yaptığı DEM’in dağdaki uzantısı “PKK’lı gençler” değil mi Aybüke öğretmeni şehit eden.

DEM’in oylarını alabilmek için her şeyini vermeye hazır CHP’li İstanbul Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun hatırlamak bile istemediği Trabzonlu hemşerisi 15 yaşındaki Eren Bülbül genç değil miydi? Onu da PKK’lı “gençler” şehit etmemiş miydi?

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinin Ağaçkorur köyünde, 12 Eylül 2019'da odun toplamaya giden köylülerin bulunduğu araca PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcılarla şehit edilen 7 kişi arasından Mehmet Bozyel ile Ömer Yıldız, biri 17, diğeri 15 yaşında gençler değil miydi?

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, 15 Temmuz 2019'da bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye önceden yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatlarını kaybeden iki yavrucak; Ayaz ve kardeşi Nupelda Güloğlu, henüz genç bile olamamış 8 ve 4 yaşlarında iki çocuktu.

13 yaşındaki Diyar, 11 aylık Bedirhan, Aleyna Çelik, Taha Yıldızlı, Murat Ağca, Şeyma Özkan, Necmettin Yılmaz, öğretmen Neşe Alten

Daha yüzlercesi.

Gençtiler ve birer çocuktular. Hepsi de Özgür Özel’in eş başkanlık aşağılamasını sineye çekip UZLAŞTIK dediği DEM’in organik şefleri Kandil’deki elebaşlarının emriyle öldürüldüler.

Katiller de gençti.

Özgür Özel, Gezi kalkışmasında yüzlerce aracı devirip, dükkân çerçeve bırakmayan, aylarca sürdürdükleri şiddet eylemleriyle ülkeyi durdurup ekonomisine büyük darbe vuran DHKP-C’lileri, MLKP’li gençleri belki özlüyordur.

Bu ‘GENÇLİK GÜZELLEMESİ’nin amacını biliyoruz.

Efendileri seçimlerin sonucu ne olursa olsun ülkeyi kaosa sürükleyecek planları önüne koydu, onun ön hazırlığını yapıyor muhtemel ki yavaştan yavaştan.

Ama yok öyle yağma.

Sayıyla kendine gelmeli Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu…

Gelmeyenleri gördük. 16 Temmuz sabaha karşı köprüde, donlarıyla cıbıldak, yıldızları saydılar.

Sıra Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde olacaklarda.

İttifak yaptıkları DEM’in “gerilla” olarak tarif ettiği genç PKK’lılar için de sayılı günler kaldı.

Irak’la yapılan anlaşmanın içeriğinden haberi bile yoktur gerçi kendisinin.

Bu kifayetsizlik hakikaten çok üzücü CHP için.

Kendisine bir hatırlatma yine de.

İlaç gibi atasözüdür:

“Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir